Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κάτσης (ΣΥΡΙΖΑ): Διαχρονικές ευθύνες της ΝΔ για την κατάσταση στα ΕΛΤΑ

tags :
Κάτσης (ΣΥΡΙΖΑ): Διαχρονικές ευθύνες της ΝΔ για την κατάσταση στα ΕΛΤΑ
Αν έχει στοιχεία, να τα πάει στον εισαγγελέα κάλεσε τον κ. Γεωργαντά ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Στον υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης απάντησε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάριος Κάτσης αναφορικά με τις καταγγελίες του πρώτου για τα ΕΛΤΑ.
Ο κ. Κάτσης δήλωσε: «Ο κ. Γεωργαντάς επέλεξε από το βήμα της Βουλής να κρύψει τις διαχρονικές ευθύνες της ΝΔ για την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει τα ΕΛΤΑ, έπειτα και από τους 8 μήνες απραξίας της και την απουσία σχεδίου για το μέλλον τους αναστατώνοντας τους εργαζόμενους αλλά και την κοινωνία.
Επέλεξε να πετάξει ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα περί υπόθεσης διαφθοράς ενός υπαλλήλου.
Δεν γνωρίζουμε τι στοιχεία έχει ο κ. Γεωργαντάς.
Τον καλούμε αν έχει στοιχεία, να τα πάει άμεσα στον εισαγγελέα και στο φυσικό δικαστή.
Αντί να δημιουργεί εντυπώσεις με υπαινιγμούς και διαρροές για μικροπολιτική κατανάλωση, να ενημερώσει τον ελληνικό Λαό για την υπόθεση που ανέφερε, ποιος είναι ο υπάλληλος που κατηγορείται, πότε ξεκίνησε η δράση του, για ποια περίοδο ελέγχεται και πότε ξεκίνησε αυτός ο έλεγχος;
Έχει να καταλογίσει ευθύνη στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ;
Ας το πει ευθέως αλλιώς να σταματήσει να συκοφαντεί συλλήβδην τα ΕΛΤΑ ώστε να στρώσει το έδαφος στο ξεπούλημα των ΕΛΤΑ.
Το κόμμα των θαλασσοδανείων των σκανδάλων της Siemens, της Novartis και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου των ΕΛΤΑ που στοίχισε πάνω από 221 εκατ. ευρώ, πάει πολύ να αφήνει υπόνοιες για την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που έχει δώσει μάχες εναντία στη διαφθορά.
Σε κάθε περίπτωση η διαχρονική μας θέση για υποθέσεις διαφθοράς, σε όλα τα επίπεδα, είναι «διαφάνεια παντού».
Αφήνουμε, λοιπόν, τον κ. Γεωργαντά και το κόμμα του στην κρίση του ελληνικού λαού και τον κάθε υπόλογο για τέλεση εγκλημάτων διαφθοράς στην κρίση της ελληνικής δικαιοσύνης.
Υ.Γ.: κ. Γεωργαντά, δε μας απαντήσατε ακόμα στην ερώτηση που σας κάναμε στη Βουλή για το αν, την ίδια στιγμή που δεν έχουν να πληρώσουν μισθούς Μαρτίου στα ΕΛΤΑ, προσλαμβάνουν στρατιές συμβούλων - goldenboys με υψηλούς μισθούς.
Πόσοι είναι αυτοί λοιπόν και ποιο το ύψος των μισθών τους;
Απαντήστε μας, λοιπόν, για αυτά, αλλά και για την ταμπακιέρα: Έχετε τελικά σχέδιο για τα ΕΛΤΑ;
Θα ξεπουλήσετε αφού τις απαξιώσετε τις ταχυμεταφορές σε ανταγωνιστικά ιδιωτικά συμφέροντα που έχουν σχέση με μέλος της ίδιας κυβέρνησης που συμμετέχετε;».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης