Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Πρωταγωνίστρια η Ελλάδα στις κρουαζιέρες της Disney το 2021

tags :
Πρωταγωνίστρια η Ελλάδα στις κρουαζιέρες της Disney το 2021
Το κρουαζιερόπλοιο Disney Magic του χρόνου θα ρίξει άγκυρα στην Ευρώπη, με τα ελληνικά νησιά, την Ισπανία και τη γαλλική Ριβιέρα να πρωταγωνιστούν στα δρομολόγια του αμερικανικού κολοσσού από τον Μάιο μέχρι τον Ιούλιο
Την επιστροφή της Disney Cruise Line στα ελληνικά λιμάνια σηματοδοτεί το 2021.
Η εταιρεία, η οποία συγκαταλέγεται στις κορυφαίες του θαλάσσιου τουρισμού, ανακοίνωσε τα δρομολόγιά της για το 2021, εντάσσοντας στον προγραμματισμό της λιμάνια στην Ελλάδα, στη Σουηδία και στη Νορβηγία, με τις κρατήσεις να είναι διαθέσιμες από την 28η Φεβρουαρίου.
Το κρουαζιερόπλοιο Disney Magic του χρόνου θα ρίξει άγκυρα στην Ευρώπη, με τα ελληνικά νησιά, την Ισπανία και τη γαλλική Ριβιέρα να πρωταγωνιστούν στα δρομολόγια του αμερικανικού κολοσσού από τον Μάιο μέχρι τον Ιούλιο.
Από τα τέλη Ιουλίου μέχρι τον Σεπτέμβριο, το Disney Magic θα βάλει πλώρη για τα βρετανικά νησιά, τη βόρεια Ευρώπη, τη Βαλτική, την Ισλανδία και τα νορβηγικά φιόρδ.
Στην Ελλάδα το κρουαζιερόπλοιο θα πραγματοποιήσει τέσσερα ταξίδια που θα περιλαμβάνουν επισκέψεις στα νησιά, καθώς και σε άλλα λιμάνια, όπως αυτό του Κατάκολου, κοντά στην αρχαία Ολυμπία, και της Κεφαλονιάς, ενώ μία κρουαζιέρα θα έχει προορισμό και το Ντουμπρόβνικ της Κροατίας.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης