Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ ανέδειξε την γκάμα των βιολογικών ζυμαρικών της στην Biofach 2020

tags :
Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ ανέδειξε την γκάμα των βιολογικών ζυμαρικών της στην Biofach 2020
Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ συμμετείχε στην έκθεση Biofach,
Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ συμμετείχε στην έκθεση Biofach, τη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση που αφορά αποκλειστικά βιολογικά προϊόντα, που διεξήχθη από τις 12 έως τις 15 Φεβρουαρίου 2020 στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας.
Ειδικότερα, η ΗΛΙΟΣ έχοντας ως στόχο να ενδυναμώσει τη θέση της στην παγκόσμια αγορά, παρουσίασε κι ανέδειξε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά από όλες τις σειρές των βιολογικών ζυμαρικών της, από την κλασική σειρά μέχρι τα ολικής άλεσης, τα Espressi και τη σειρά «Ζείδωρος Γη» από βιολογικό δίκοκκο σιτάρι, μια επιλογή νόστιμη και διαφορετική από τα κλασσικά ζυμαρικά.
Παράλληλα, οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τα νέα βιολογικά Κους Κους ΗΛΙΟΣ χωρίς γλουτένη σε τρεις διαφορετικές γεύσεις, που αποτελούν ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν μια ελαφριά και υγιεινή διατροφή.
Επιδιώκοντας να ξεχωρίσει στην προτίμηση του σύγχρονου ανθρώπου η ΗΛΙΟΣ προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία βιολογικών ζυμαρικών που ανταποκρίνονται αποτελεσματικά στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της καθημερινότητας του. Πολλά από τα ζυμαρικά της κατηγορίας αποτελούν ταυτόχρονα επιλογή «φιλική» προς το περιβάλλον, όπως τα Espressi που μαγειρεύονται σε λιγότερο από δυο λεπτά, αλλά και τα  βιολογικά Κους Κους ΗΛΙΟΣ, για την προετοιμασία των οποίων απαιτείται μια μικρή ποσότητα νερού σε θερμοκρασία δωματίου.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι συμμετέχοντες στην έκθεση Biofach 2020, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις της βιομηχανίας των βιολογικών προϊόντων, που γνωρίζει σημαντική απήχηση από το κοινό. Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ παραμένοντας στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων που αφορούν τις διατροφικές τάσεις της παγκόσμιας αγοράς, προβαίνει σε σύγχρονες και καινοτόμες προϊοντικές προτάσεις με σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Βιομηχανίας Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ (www.heliospasta.gr).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης