Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Intralot: Η συνεισφορά Eurofootball και Eurobet στα κέρδη 9μήνου 2019

tags :
Intralot: Η συνεισφορά Eurofootball και Eurobet στα κέρδη 9μήνου 2019
Η συνεισφορά της Eurofootball Ltd στον Όμιλο Intralot για το εννεάμηνο του 2019 ανήλθε σε €178,7 εκατ. στον Κύκλο Εργασιών
Τα στοιχεία για τη συνεισφορά στα μεγέθη του 9μήνου των εταιρειών Eurobet και Eurofootball, που δραστηριοποιούνται στη Βουλγαρία, ανακοίνωσε η Intralot.
Ειδικότερα, η συνεισφορά της Eurofootball Ltd στον Όμιλο Intralot για το εννεάμηνο του 2019 ανήλθε σε €178,7 εκατ. στον Κύκλο Εργασιών, σε €14,6 εκατ. στα Κέρδη προ φόρων, χρηματοδοτικών, επενδυτικών αποτελεσμάτων και αποσβέσεων (EBITDA), σε €7,1 εκατ. στα Κέρδη μετά από φόρους που κατανέμονται στους μετόχους της μητρικής Εταιρίας, καθώς και σε €5,8 εκατ. στα Καθαρά Περιουσιακά Στοιχεία.
Επιπλέον, η συνεισφορά του ομίλου Eurobet Ltd στον Όμιλο Intralot για το εννεάμηνο του 2019 ανήλθε σε €43,1 εκατ. στον Κύκλο Εργασιών, σε €4,7 εκατ. στα Κέρδη προ φόρων, χρηματοδοτικών, επενδυτικών αποτελεσμάτων και αποσβέσεων (EBITDA), σε €2,1 εκατ. στα Κέρδη μετά από φόρους που κατανέμονται στους μετόχους της μητρικής Εταιρίας, καθώς και σε €20,2 εκατ. στα Καθαρά Περιουσιακά Στοιχεία.

www.bankjingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης