Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεννηματά: Η σύγκρουση ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ συσκοτίζει την υπόθεση Novartis

tags :
Γεννηματά: Η σύγκρουση ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ συσκοτίζει την υπόθεση Novartis
Όλα πρέπει να γίνουν στα πλαίσια της νομιμότητας τόνισε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ
Στην υπόθεση Novartis και στις εξελίξεις γύρω από την προανακριτική της Βουλής αναφέρθηκε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, σε εκδήλωση του κόμματος στο Αγρίνιο.
Όπως είπε, «το Κίνημα Αλλαγής με τα στελέχη του, δίνουν τον αγώνα για να αποκαλυφθεί η αλήθεια στην υπόθεση Novartis.
Όλα πρέπει να γίνουν στα πλαίσια της νομιμότητας και του κράτους δικαίου».
Η Φώφη Γεννήματα κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία αλλά και τον ΣΥΡΙΖΑ ότι έχουν επιλέξει μία γραμμή σύγκρουσης που συσκοτίζει την υπόθεση.
Στην ομιλία της αναφέρθηκε στα εθνικά θέματα, τονίζοντας πως η κυβέρνηση υποτιμά την τουρκική προκλητικότητα και υπογράμμισε ότι μόνο η υπερήφανη εθνική πολιτική ενισχύει το ρόλο της Ελλάδας στην περιοχή.
Επανέλαβε την αναγκαιότητα της σύγκλησης πολιτικών αρχηγών, λέγοντας ότι μια καλά προετοιμασμένη συνάντηση πολιτικών Αρχηγών μπορεί να χαράξει τη δική μας εθνική γραμμή.
Για το προσφυγικό επανέλαβε ότι είναι ένα θέμα Ευρωπαϊκό και άσκησε έντονη κριτική στην κυβέρνηση, λέγοντας ότι δεν έχει κανένα σχέδιο για τη διαχείριση των μεταναστευτικών – προσφυγικών ροών.
Στη θεωρία τόσους μήνες παρουσιάζει σχέδια και ασκήσεις επί χάρτου χωρίς κανένα αποτέλεσμα.
Η κατάσταση επιδεινώνεται με ορατό τον κίνδυνο να ξεφύγει από κάθε έλεγχο.
Όσον αφορά την οικονομία είπε πως το αφήγημα της Νέας Δημοκρατίας στηρίζεται σε μια γαλάζια λιτότητα.
Τα υπερπλεονάσματα συνεχίζονται, το υπερταμείο παραμένει στα χέρια των δανειστών, τα επιδόματα -παρά την πρόταση του ΚΙΝΑΛ για χορήγηση μόνιμης 13ης σύνταξης- παραμένουν προσωρινά, ενώ η πρώτη κατοικία από τον Μάιο μένει απροστάτευτη.
Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην πορεία του Κινήματος Αλλαγής, λέγοντας ότι οι προοδευτικοί πολίτες επικροτούν την αυτόνομη πορεία κάτι που ενοχλεί όπως σημείωσε η κ. Γεννηματά και για αυτό το κόμμα της βρίσκεται στο στόχαστρο της προπαγάνδας.
Στις φήμες που κάνουν λόγο για πολιτικό φλερτ η πρόεδρος του κόμματος τράβηξε για άλλη μια φορά κόκκινη γραμμή.
Τόνισε ότι προχωρούν σε αυτόνομη πορεία, ενώ απευθυνόμενη τόσο στους ψηφοφόρους του κόμματος όσο και στα στελέχη, ζήτησε να προσέξουν και να μην παγιδεύονται στην προπαγάνδα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης