Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Νέο δρομολόγιο Αθήνα – Πάφος από την Cyprus Airways

tags :
Νέο δρομολόγιο Αθήνα – Πάφος από την Cyprus Airways
Με τη νέα σύνδεση, η Cyprus ενισχύει ακόμα περισσότερο την επιτυχημένη παρουσία της στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών
Η Cyprus Airways, ενισχύει την παρουσία της στην ελληνική αγορά με την ένταξη ενός ακόμη αεροπλάνου Airbus A319 στο στόλο της και την έναρξη του νέου απευθείας δρομολογίου της, που συνδέει από τον περασμένο Δεκέμβριο την Αθήνα με την Πάφο με τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις, σε ειδική εκδήλωση στην Αθήνα, στελέχη της ρωσικών συμφερόντων εταιρείας.
Με τη νέα σύνδεση, η Cyprus ενισχύει ακόμα περισσότερο την επιτυχημένη παρουσία της στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, έχοντας μεταφέρει συνολικά προς / από την Αθήνα το 2019, 112 χιλιάδες επιβάτες, αλλά και προς την περιφέρεια της χώρας, όπου συνολικά μετέφερε πέρυσι 185.000 επιβάτες.
“Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που επανασυνδέσαμε την Αθήνα με την Πάφο με την εισαγωγή του δρομολογίου αυτού στο πτητικό μας πρόγραμμα από τον περασμένο Δεκέμβριο, δίνοντας περισσότερες επιλογές στους Έλληνες ταξιδιώτες.Ευχαριστούμε το επιβατικό κοινό και τα μέσα ενημέρωσης για τη συνεχή στήριξή τους”, δήλωσε η Κική Χάιδα, PR & Marketing Manager της Cyprus Airways.
Η Cyprus Airways πραγματοποιεί καθημερινές πτήσεις προς Αθήνα από το αεροδρόμιο Λάρνακας και τρεις πτήσεις τη βδομάδα από το αεροδρόμιο Πάφου.
Όπως υπογράμμισε η Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του ΔΑΑ, “η νέα σύνδεση της Αθήνας με την πανέμορφη Πάφο από την Cyprus Airways, αποτελεί μια προσθήκη στο δίκτυο του αεροδρομίου που μας χαροποιεί ιδιαίτερα, καθώς ενισχύει ακόμη περισσότερο την ταχύτατα αναπτυσσόμενη αγορά της Κύπρου, με την οποία βέβαια μας ενώνουν ιδιαίτεροι δεσμοί. Ευχόμαστε στην Cyprus καλή επιτυχία στο νέο δρομολόγιο Αθήνα-Πάφος, με πολλές και γεμάτες πτήσεις”.



Σχετικά με την Cyprus Airways
Τον Ιούλιο του 2016, η Charlie Airlines Ltd, εταιρεία εγγεγραμμένη στην Κύπρο, κέρδισε το διαγωνισμό για το δικαίωμα χρήσης του εμπορικού σήματος CyprusAirways για μια δεκαετία. Η εταιρεία ξεκίνησε πτήσεις τον Ιούνιο του 2017.
Η Cyprus Airways έχει ως βάση τη Λάρνακα. Όλες οι πτήσεις της CyprusAirways λειτουργούν με αεροσκάφη Airbu sA319, χωρητικότητας 144 θέσεων Οικονομικής.
Τον Ιούλιο 2018 η Cyprus Airways ολοκλήρωσε με επιτυχία την επιθεώρηση που έγινε στο πλαίσιο του προγράμματος IOSA (Επιχειρησιακός Έλεγχος Ασφάλειας της ΙΑΤΑ) που αποτελεί ένα από τα υψηλότερα πρότυπα στον κόσμο για την ασφάλεια των αερομεταφορών. Τον Οκτώβριο 2018, η εταιρεία έγινε μέλος της Διεθνούς Ένωσης Αερομεταφορών (IATA).
Ο μακροπρόθεσμος στόχος της εταιρείας είναι να συμβάλει στην αύξηση του εισερχόμενου τουρισμού στην Κύπρο, ενώ παράλληλα να διευρύνει τις ταξιδιωτικές επιλογές των Κυπρίων.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης