Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φρουζής: Το σκάνδαλο για πολιτικούς αποδείχθηκε φιάσκο και χοντροκομμένο παραμύθι

tags :
Φρουζής: Το σκάνδαλο για πολιτικούς αποδείχθηκε φιάσκο και χοντροκομμένο παραμύθι
Δεν κλήθηκα ποτέ να καταθέσω για τη Novartis ούτε από Επιτροπή ούτε από Δικαιοσύνη είπε ο άλλοτε επικεφαλής της Novartis
Φιάσκο και χοντροκομμένο παραμύθι χαρακτήρισε την υπόθεση της Novartis όσον αφορά στην εμπλοκή πολιτικών προσώπων ο άλλοτε επικεφαλής της Novartis Ελλάδος Κωνσταντίνος Φρουζής.
«Δεν κλήθηκα ποτέ να καταθέσω για το θέμα της Novartis ούτε από Επιτροπή ούτε από τη Δικαιοσύνη, κλήθηκα στην Προανακριτική για πρώτη φορά το Νοέμβριο 2019» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Φρουζής, αναφέροντας ότι από την εισαγγελία Σερρών έστειλαν στη μητρική Novartis στην Ελβετία, κλητήριο θέσπισμα στην ελληνική γλώσσα.
«Έγινε σωρεία λαθών, επιστραφήκαν ως απαράδεκτα τα έγγραφα, κανείς δεν μπόρεσε να παραστεί γιατί δεν υπήρχε έδαφος να έρθει.
Υπάρχει έρευνα που δεν έχει καταλήξει για χρηματισμό γιατρών...
Βγαίνουν δημόσιοι λειτουργοί και λένε για σκάνδαλο γιατρών.
Συνιστώ αυτοσυγκράτηση.
Το σκάνδαλο για πολιτικούς αποδείχθηκε φιάσκο, χοντροκομμένο παραμύθι» ανέφερε ο κ.Φρουζής, κάνοντας λόγο για δύο γιατρούς στις Σέρρες που κατηγορήθηκαν για υπερσυνταγογράφηση για τη Novartis, o ένας για ποσό 3.500 ευρώ και ο άλλος για 1.500 ευρώ και που διαπομπεύθηκαν.
«Είχαν αθωωθεί από τον τοπικό Ιατρικό Σύλλογο το 2016.
Το υπουργείο Υγείας επέμενε να πάει δικαστικά.
Αθωώθηκαν πανηγυρικά και στις Σέρρες και στο Εφετείο Θεσσαλονίκης, αποδείχθηκε ότι είχαν υποσυνταγογραφήσει, όχι υπερσυνταγογραφησει, και επί δυο – τρία χρονιά σερνόντουσαν στα δικαστήρια χωρίς λόγο» υποστήριξε ο κ.Φρουζής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης