Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Παπαγγελόπουλος για Novartis: Για προσωπικούς λόγους οι 4 εισαγγελείς με στοχοποιούν

tags :
Παπαγγελόπουλος για Novartis: Για προσωπικούς λόγους οι 4 εισαγγελείς με στοχοποιούν
Προσπάθεια να ανατρέψει την εικόνα και να βγει από την σκιά που ρίχνουν πάνω του οι καταθέσεις τεσσάρων εισαγγελέων στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής για την υπόθεση της σκευωρίας Novartis, έκανε ο «πρωταγωνιστής» της υπόθεσης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.
 Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, που κατηγορείται ως ο «αρχιτέκτονας της σκευωρίας Novartis»,  μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, επιχείρησε για άλλη μια φορά να διαψεύσει τους μάρτυρες που κατέθεσαν στην Προανακριτική Επιτροπή εναντίον του.
Εκτίμησε ότι για προσωπικούς λόγους ο καθένας επιχείρησε να τον στοχοποιήσει.
«Από εκδίκηση και για να συγκαλύψουν τις ευθύνες και τις παραλήψεις τους κατέθεσαν εναντίον μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Αναφερόμενος στους εισαγγελείς και στις καταθέσεις του ανέφερε: «Το θέμα δεν είναι ποσοτικό, είναι ποιοτικό. Τι είπαν και ποια η προσωπικότητά τους, όπως αναδεικνύεται από τις καταθέσεις τους.
Λένε ψέματα και αποδεικνύεται και από τις ίδιες τις καταθέσεις τους. Είναι και οι τέσσερις πικραμένοι. Κάτι θέλανε να πάρουν από μένα και δεν το πήραν. Έχουν μια τεράστια πίκρα και κυρίως έχουν να καλύψουν τις τεράστιες ευθύνες τους», μάλιστα για κάποιους, όπως για την κ. Τσατάνη εμφανίστηκε ιδιαίτερα επικριτικός λέγοντας πως « πρέπει να πάει φυλακή.
Όσο για το γεγονός ότι το αποδίδεται ο ρόλος του «Ρασπούτιν» ανέφερε « αυτό είναι μια φαντασίωση της κ. Ράικου».
Τέλος ο κ. Παπαγγελόπουλος ανέφερε ότι ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου πρέπει να ασκήσει πειθαρχική δίωξη εναντίον των 4 εισαγγελέων
Το σκάνδαλο- που με βαρύγδουπες δηλώσεις ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, χαρακτήριζε ως το μεγαλύτερο σκάνδαλο από ιδρύσεως του ελληνικού κράτους, έφεραν τον ίδιο αντιμέτωπο με σοβαρές κατηγορίες περί «σκευωρίας» και χειραγώγησης της δικαιοσύνης, με σκοπό την στοχοποίηση πολιτικών αντιπάλων.
Ο Δημήτρης Παπαπαγγελόπουλος, υπενθυμίζεται ότι παραπέμφθηκε στην Προανακριτική Επιτροπή μετά από πρόταση της ΝΔ, με την οποία τον κατηγορεί για ηθική αυτουργία στο αδίκημα της κατάχρησης εξουσίας κατά φυσική αυτουργία και άμεση συνέργεια δικαστικών λειτουργών, για πρόκληση και προσφορά για την τέλεση εγκλήματος, για ηθική αυτουργία σε παράβαση καθήκοντος και για παράβαση καθήκοντος και ηθική αυτουργία σε ψευδορκία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης