Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς για Novartis: Το μόνο που ενδιαφέρει τη ΝΔ είναι η γραμμή Σαμαρά να βγάλουν τις κουκούλες από τους μάρτυρες

Παππάς για Novartis:  Το μόνο που ενδιαφέρει τη ΝΔ είναι η γραμμή Σαμαρά να βγάλουν τις κουκούλες από τους μάρτυρες
Παίζεται ένα εσωτερικό παιχνίδι στη ΝΔ υποστήριξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Τη θέση ότι είναι απολύτως προφανές ότι τη ΝΔ δεν την ενδιαφέρει η κατάθεση των μαρτύρων, διότι οι μάρτυρες αυτοί έχουν καταθέσει διατύπωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Παππάς, αναφέροντας πως «αυτό που ενδιαφέρει τη ΝΔ είναι η γραμμή Σαμαρά που λέει "θα τους βγάλω τις κουκούλες"».
«Φαίνεται ότι παίζεται και ένα εσωτερικό παιχνίδι στη ΝΔ.
Δηλαδή ο κατευνασμός Σαμαρά στο προσφυγικό ανταλλάσσεται με τη γραμμή Σαμαρά στη Novartis» είπε ο κ.Παππάς, υποστηρίζοντας ότι αυτό που πρέπει να ενδιαφέρει όλους είναι «όταν κάποιος από το πολιτικό σύστημα δοκιμάσει να βάλει χέρι στο δημόσιο χρήμα και υπάρχει μάρτυρας δημοσίου συμφέροντος, ο τελευταίος να μη φοβάται και να μπορεί να πάει στις Αρχές».
«Το μήνυμα που στέλνει η ΝΔ είναι για απόλυτη σιωπή σε αντίστοιχες περιπτώσεις» ανέφερε ο κ.Παππάς.
Αναφορικά με τα ελληνοτουρκικά, είπε πως «η τακτική της αδράνειας στην εξωτερική πολιτική είχε αρνητικά αποτελέσματα για τη χώρα» και ότι «η Ελλάδα είναι ξανά απούσα από τη διάσκεψη για τη Λιβύη».
«Δυστυχώς δώσαμε χώρο, χρόνο και δυνατότητα στον Ερντογάν να κοκορεύεται ότι μπορεί να κινείται έτσι» υποστήριξε ο κ. Παππάς αναφέροντας ότι «η κριτική του ΣΥΡΙΖΑ είναι μία κριτική η οποία επιθυμεί την επανεκκίνηση της ενεργητικής εξωτερικής πολιτικής και της αξιοποίησης του διεθνούς δικαίου».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης