Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η ΕΥ Ελλάδος φύτευσε 100 δέντρα στον Νέο Βουτζά Αττικής

tags :
Η ΕΥ Ελλάδος φύτευσε 100 δέντρα στον Νέο Βουτζά Αττικής
Συμμετοχή εργαζομένων της EY Ελλάδος σε δράση εθελοντικής δενδροφύτευσης - Οι εθελοντές της EY, μαζί με τις οικογένειές τους, φύτευσαν συνολικά 100 δέντρα
Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου, η ΕΥ Ελλάδος συμμετείχε σε δράση εθελοντικής δενδροφύτευσης που διοργανώθηκε από την we4all, στον Νέο Βουτζά Αττικής, την περιοχή απ’ όπου ξεκίνησε η καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την Ανατολική Αττική το 2018 και κατέκαψε δεκάδες χιλιάδες στρέμματα δάσους, προκαλώντας ανυπολόγιστη οικολογική καταστροφή.
Πάνω από 70 εργαζόμενοι της ΕΥ, συνοδευόμενοι από τις οικογένειες και τα παιδιά τους, συμμετείχαν εθελοντικά στη δράση και συνεισέφεραν ενεργά στις προσπάθειες για την αποκατάσταση της χλωρίδας της περιοχής και την οικολογική ανάκαμψη ενός σημαντικού πνεύμονα πρασίνου για την Αττική, φυτεύοντας συνολικά 100 δέντρα.
Η συμμετοχή της EY σε αυτή τη δράση, έρχεται σε συνέχεια διαφόρων εθελοντικών ενεργειών της εταιρείας για τη στήριξη της πληγείσας περιοχής, ενώ επιβεβαιώνει τη δέσμευση του οργανισμού προς την προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και τη δημιουργία βιώσιμης αξίας για το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.
Σχολιάζοντας τη δράση των εθελοντών της ΕΥ, ο κος Παναγιώτης Παπάζογλου, Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥ Ελλάδος, ανέφερε:
«Η ΕΥ είναι σταθερά προσηλωμένη στη δέσμευσή της για τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Την αποστολή αυτή, υπηρετούμε μέσα από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, αλλά και από τις δράσεις που αναλαμβάνουμε για να στηρίξουμε την κοινωνία και τους συνανθρώπους μας. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τους ανθρώπους μας, που με ιδιαίτερα υψηλό αίσθημα ευθύνης και ευαισθησία, ενίσχυσαν εθελοντικά τις προσπάθειες επούλωσης της πληγής που άνοιξε στο περιβάλλον της Αττικής η μεγάλη πυρκαγιά του 2018».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης