Τελευταία Νέα
Πολιτική

Υπόθεση Novartis: Θρίλερ με τους προστατευόμενους μάρτυρες – Επιστολή της Προανακριτικής στον Άρειο Πάγο – Στοχοποιεί Τσίπρα το Μαξίμου

tags :
Υπόθεση Novartis: Θρίλερ με τους προστατευόμενους μάρτυρες – Επιστολή της Προανακριτικής στον Άρειο Πάγο – Στοχοποιεί Τσίπρα το Μαξίμου
Προς την άρση του καθεστώτος προστασίας των προστατευόμενων μαρτύρων προσανατολίζεται η Προανακριτική
(upd4) Τα νέα δεδομένα που δημιουργεί η μη εμφάνιση των προστατευόμενων μαρτύρων με τις κωδικές ονομασίες «Μάξιμος Σαράφης» και «Αικατερίνη Κελέση» καλούνται να αξιολογήσουν τα μέλη της προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση Novartis, την ώρα που η πολιτική αντιπαράθεση οδηγείται στα άκρα με το Μαξίμου να «στοχοποιεί» ολοένα και περισσότερο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.
Αν και παραμένει ενεργό το αίτημα για βίαιη προσαγωγή των δύο μαρτύρων, η προανακριτική επιτροπή προσανατολίζεται στο να απευθυνθεί στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές προκειμένου να εκφράσει τη διαμαρτυρία της για εμπόδια στην άσκηση του έργου και της έρευνας της, κατονομάζοντας -ενδεχομένως- ως υπεύθυνη την εισαγγελέα Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη.
Ειδικότερα, η προανακριτική έστειλε στον Άρειο Πάγο επιστολή με την οποία ζητά από τον εισαγγελέα Βασίλη Πλιώτα να διασφαλίσει ότι θα καταθέσουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες «Κελέση» και «Σαράφης» με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο κατέθεσαν στον εισαγγελέα Σοφουλάκη, ενώ ζητούν να διασφαλιστεί ότι θα λάβουν όλα τα έγγραφα για την υπόθεση Novartis που έχουν ζητήσει από την Εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη.

Προστατευόμενος μάρτυρας «Σαράφης»: Θα καταθέσω μόνο με αλλοίωση χαρακτηριστικών

Νέα επιστολή στην προανακριτική επιτροπή της Novartis έστειλε ο προστατευόμενος μάρτυρας με την κωδική επωνυμία «Μάξιμος Σαράφης», ο οποίος δεν εμφανίστηκε στη ΓΑΔΑ και αναζητείται για βίαιη προσαγωγή.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο προστατευόμενος μάρτυρας «Σαράφης» ζητεί να καταθέσει μόνο υπό την προϋπόθεση χρησιμοποίησης ηλεκτρονικών μέσων και με αλλοίωση χαρακτηριστικών.
Δηλαδή σε άλλο δωμάτιο και με αλλοιωμένα τα χαρακτηριστικά του ώστε να μην αναγνωρίζεται.
Με άλλα λόγια, ο προστατευόμενος μάρτυρας επαναλαμβάνει τα όσα είχε πει την περασμένη Τρίτη (18/2) στις 14:30 όταν και είχε επικοινωνήσει με την Αστυνομία, ενώ τα μέλη της προανακριτικής τον περίμεναν στις 16:00, αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ.
Ο «Μάξιμος Σαράφης» επικοινώνησε απόψε (20/2) με την Αστυνομία η οποία ενημέρωσε με την σειρά της την προανακριτική ότι ο προστατευόμενος μάρτυρας επιθυμεί να εξεταστεί με τον τρόπο που του είχε πει η Εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη.





Σημειώνεται πως κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης, δεν έγινε δεκτό το αίτημα του ΚΚΕ για την άρση του καθεστώτος της προστασίας των μαρτύρων.

Παπαγγελόπουλος για Novatis: Για προσωπικούς λόγους οι 4 εισαγγελείς με στοχοποιούν

Προσπάθεια να ανατρέψει την εικόνα και να βγει από την σκιά που ρίχνουν πάνω του οι καταθέσεις τεσσάρων εισαγγελέων στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής για την υπόθεση της σκευωρίας Novartis, έκανε ο «πρωταγωνιστής» της υπόθεσης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.
 Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, που κατηγορείται ως ο «αρχιτέκτονας της σκευωρίας Novartis»,  μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, επιχείρησε για άλλη μια φορά να διαψεύσει τους μάρτυρες που κατέθεσαν στην Προανακριτική Επιτροπή εναντίον του.
Εκτίμησε ότι για προσωπικούς λόγους ο καθένας επιχείρησε να τον στοχοποιήσει.
«Από εκδίκηση και για να συγκαλύψουν τις ευθύνες και τις παραλήψεις τους κατέθεσαν εναντίον μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Αναφερόμενος στους εισαγγελείς και στις καταθέσεις του ανέφερε: «Το θέμα δεν είναι ποσοτικό, είναι ποιοτικό. Τι είπαν και ποια η προσωπικότητά τους, όπως αναδεικνύεται από τις καταθέσεις τους.
Λένε ψέματα και αποδεικνύεται και από τις ίδιες τις καταθέσεις τους. Είναι και οι τέσσερις πικραμένοι. Κάτι θέλανε να πάρουν από μένα και δεν το πήραν. Έχουν μια τεράστια πίκρα και κυρίως έχουν να καλύψουν τις τεράστιες ευθύνες τους», μάλιστα για κάποιους, όπως για την κ. Τσατάνη εμφανίστηκε ιδιαίτερα επικριτικός λέγοντας πως « πρέπει να πάει φυλακή.
Όσο για το γεγονός ότι το αποδίδεται ο ρόλος του «Ρασπούτιν» ανέφερε « αυτό είναι μια φαντασίωση της κ. Ράικου».
Τέλος ο κ. Παπαγγελόπουλος ανέφερε ότι ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου πρέπει να ασκήσει πειθαρχική δίωξη εναντίον των 4 εισαγγελέων
Το σκάνδαλο- που με βαρύγδουπες δηλώσεις ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, χαρακτήριζε ως το μεγαλύτερο σκάνδαλο από ιδρύσεως του ελληνικού κράτους, έφεραν τον ίδιο αντιμέτωπο με σοβαρές κατηγορίες περί «σκευωρίας» και χειραγώγησης της δικαιοσύνης, με σκοπό την στοχοποίηση πολιτικών αντιπάλων.
Ο Δημήτρης Παπαπαγγελόπουλος, υπενθυμίζεται ότι παραπέμφθηκε στην Προανακριτική Επιτροπή μετά από πρόταση της ΝΔ, με την οποία τον κατηγορεί για ηθική αυτουργία στο αδίκημα της κατάχρησης εξουσίας κατά φυσική αυτουργία και άμεση συνέργεια δικαστικών λειτουργών, για πρόκληση και προσφορά για την τέλεση εγκλήματος, για ηθική αυτουργία σε παράβαση καθήκοντος και για παράβαση καθήκοντος και ηθική αυτουργία σε ψευδορκία.


Εισηγήσεις

Κατά την εισήγηση του στην επιτροπή ο βουλευτής της ΝΔ, Θ.Πλεύρης είπε πως «η απόφαση που στήριξαν όλα τα κόμματα της Επιτροπής πλην του ΣΥΡΙΖΑ ήταν να εξετασθούν οι προστατευόμενοι μάρτυρες ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που εξετάσθηκαν από αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου».
«Δεν έχουμε τον απαιτούμενο από τον νόμο σεβασμό να μας αποστέλλονται τα έγγραφα που ζητάμε.
Οι μάρτυρες αρνήθηκαν να προσέλθουν.
Με υπαιτιότητα της Εισαγγελίας Διαφθοράς έχουν διαρρεύσει ονόματα.
Θέλουμε να εξετασθούν οι μάρτυρες με τους ίδιους όρους που εξετάσθηκαν οι μάρτυρες στον Άρειο Πάγο.
Θέλουμε να έχουμε όλα τα έγγραφα που ζητούμε.
Η πρότασή μας είναι να καταγραφούν τα πραγματικά περιστατικά, όλες οι απόψεις και όλες οι προτάσεις οι σημερινές και να απευθυνθούμε στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για να κρίνει το καθεστώς των μαρτύρων.
Επίσης να γνωστοποιηθεί στον Άρειο Πάγο η στάση και η καθυστέρηση της Εισαγγελέως Διαφθοράς αναφορικά με τα αιτήματα (αποστολή κρίσιμων εγγράφων της δικογραφίας) της Επιτροπής» ανέφερε ο κ.Πλεύρης.
Από την πλευρά του ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ, Σ.Λάππας έκανε λόγο για ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα και είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει ο μάρτυρες να εξεταστούν όπως λέει η ΓΑΔΑ, δηλαδή οι μάρτυρες να είναι σε ένα δωμάτιο, οι βουλευτές σε διπλανό και η εξέταση να γίνεται με ηλεκτρονικά μέσα μετάδοσης
«Πρέπει να προστατευθούν οι μάρτυρες.
Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού» είπε ο κ. Λάππας.
Ο Β. Κεγκέρογλου από το ΚΙΝΑΛ είπε ότι «δεν πρέπει να ξεφύγουμε από τον σκοπό μας που είναι η αποκάλυψη της αλήθειας», τονίζοντας ότι αυτό «θα γίνει με όλα τα μέσα που μας δίνει ο νόμος».
«Όποιοι έχουν να εισφέρουν σε αυτή την υπόθεση πρέπει να καταθέσουν όπως ο νόμος ορίζει.
Η πρωτοβουλία που πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ απαντήθηκε από τον Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου.
Τέλος με τις πολιτικές σκοπιμότητες.
Η Επιτροπή έχει αρμοδιότητες εισαγγελέως.
Υπάρχει άρα προηγούμενο.
Οι μάρτυρες έχουν εξετασθεί από τον κ.Σοφουλάκη.
 Επιπροσθέτως επαναλαμβάνω το ερώτημα μας.
Γιατί δεν έρχονται στην Επιτροπή τα έγγραφα που έχουμε ζητήσει από την κα Τουλουπάκη;
Είναι νόμιμο να μην τα στέλνει;
Ποιος αρνείται τελικά να λάμψει η αλήθεια;» διερωτήθηκε ο κ.Κεγκέρογλου ενώ ο εισηγητής του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος είπε ότι «εμείς προτείνουμε ως Επιτροπή την ανάκληση του καθεστώτος προστασίας των προστατευόμενων μαρτύρων»

Άρειος Πάγος: Αρμοδιότητα της Βουλής το πώς θα εξετάσει τους προστατευόμενους μάρτυρες - Ότι προβλέπει ο νόμος

Τη θέση πως είναιαρμοδιότητα της προανακριτικής επιτροπής το πώς θα εξετάσει τους προστατευόμενους μάρτυρες στην υπόθεση της Novartis διατυπώνει ο Άρειος Πάγος, παραπέμποντας επί της ουσίας στην εφαρμογή της υπουργικής απόφασης που προβλέπει τους όρους και τις προϋποθέσεις για την εξέταση των προστατευόμενων μαρτύρων.
Απαντώντας στην επιστολή – αναφορά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που χαρακτήρισαν παράνομη και καταχρηστική την ενέργεια της προανακριτικής για την βίαιη προσαγωγή των «κουκουλοφόρων» ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Π.Μπρακουμάτσος εξηγεί ότι «δεν υπεισερχόμεθα σε θέματα αποκλειστικής αρμοδιότητας της Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης, αναφορικά με την κλήτευση, την εξέταση των υπό καθεστώς προστασίας τελούντων μαρτύρων και την έκδοση εντάλματος βιαίας προσαγωγής».
Σημειώνεται πως χθες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησαν από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Β. Πλιώτα την άσκηση κάθε αρμοδιότητας εποπτείας που έχει έναντι των υφιστάμενων οργάνων του, προκειμένου να ζητήσει τη μη εκτέλεση των ενταλμάτων βίαιης προσαγωγής των δύο προστατευομένων μαρτύρων.
Σύμφωνα με την υπουργική απόφαση (429/2018), οι προστατευόμενοι μάρτυρες σε κάθε στάδιο της έρευνας μπορούν να εξετάζονται μόνο με τη χρήση ηλεκτρονικών ή οπτικοακουστικών μέσων, προκειμένου να διασφαλιστούν οι όροι της προστασίας τους. Με άλλα λόγια ακόμα και εάν εκτελεστούν τα εντάλματα βίαιης προσαγωγής που έχουν εκδοθεί για τους προστατευόμενους μάρτυρες, αυτοί θα καταθέσουν με τη χρήση των ηλεκτρονικών μέτρων προστασίας.

ΣΥΡΙΖΑ: Αδειάζει τις παράνομες μεθοδεύσεις ΝΔ και ΚΙΝΑΛ ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου

Τη θέση ότι ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου αδειάζει τις παράνομες μεθοδεύσεις ΝΔ και ΚΙΝΑΛ, ζητώντας από την Προανακριτική Επιτροπή να εφαρμοστεί η Υπουργική Απόφαση για κατάθεση των προστατευόμενων μαρτύρων με χρήση ηλεκτρονικών Μέσων, όπως είχαμε εξαρχής ζητήσει διατυπώνει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ.
Παράλληλα ο ΣΥΡΙΖΑ στρέφεται κατά του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, αναφέροντας πως βρίσκεται σε πανικό.
«Την ίδια ώρα, οι αποκαλύψεις της εφημερίδας «Αυγή» σχετικά με τα πεπραγμένα του υπουργού Ανάπτυξης, Αδ. Γεωργιάδη, κατά τη θητεία του στο υπουργείο Υγείας, εξηγούν πλήρως τον πανικό του.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κατά τη διάρκεια της ένορκης κατάθεσης του τον Ιανουάριο του 2019, ο τέως προϊστάμενος της Διεύθυνσης Φαρμάκων και Φαρμακείων του υπουργείου Υγείας, Στ. Ευαγγελάτος, δήλωσε πως ο κ. Γεωργιάδης ήταν αυτός που καθόριζε τις τιμές των φαρμάκων!
Κατόπιν τούτων, ο κ. Γεωργιάδης δεν μπορεί να κρύψει τον πανικό του: Στοχοποιεί τους προστατευόμενους μάρτυρες, στέλνει τους πολιτικούς του αντίπαλους σε ειδικά δικαστήρια και τους καταδικάζει σε ισόβια.
Ο φόβος του για τις δικαστικές εκκρεμότητες ως προς το σκάνδαλο Novartis είναι πλέον πασιφανής.
Το ερώτημα, ωστόσο, παραμένει: Ο κ. Μητσοτάκης θα συνεχίσει να κρύβεται για τρίτη μέρα πίσω από τις αθλιότητες των υπουργών του;
Υιοθετεί όσα λέει ο κ. Γεωργιαδης;
Αν ναι, δεν έχει παρά να κάνει ό,τι δεν τόλμησε τον περασμένο Σεπτέμβρη.
Αν όχι, δεν έχει παρά να τον αποδοκιμάσει δημόσια και να τον στείλει σπίτι του» αναφέρει στην ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΕΛΑΣ: Αναζητούνται οι μάρτυρες «Μάξιμος Σαράφης» και «Αικατερίνη Κελέση»

Από το Τμήμα Προστασίας Μαρτύρων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, αναζητούνται, με βάση εντάλματα βίαιης προσαγωγής της Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής, οι μάρτυρες με τις κωδικές ονομασίες «Μάξιμος Σαράφης» και «Αικατερίνη Κελέση».
Διευκρινίζεται ότι, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις της Εισαγγελίας Εφετών και τις εντολές της Εισαγγελίας Διαφθοράς, τα μέτρα προστασίας των παραπάνω προσώπων, των οποίων επιλαμβάνεται η Αστυνομία, αφορούν μόνο στη χρήση των παραπάνω κωδικών ονομασιών, αντί των πραγματικών στοιχείων ταυτότητάς τους καθώς και σε οποιοδήποτε άλλο πρόσφορο μέτρο, ώστε να διασφαλίζεται η πλήρης ανωνυμία τους.
Κατά συνέπεια στα μέτρα προστασίας που λαμβάνονται από την Αστυνομία δεν περιλαμβάνονται ούτε η φύλαξη, ούτε κάθε άλλου είδους παρακολούθηση των μαρτύρων.
Η Αστυνομία παραμένει σε συνεχή επικοινωνία με τις αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές των οποίων τις εντολές εφαρμόζει.

Στο κάδρο της κυβέρνησης ο Τσίπρας

Οι τελευταίες επεισοδιακές εξελίξεις με τους προστατευόμενους μάρτυρες που αναζητούνται από την προανακριτική επιτροπής της Βουλής για να καταθέσουν, φαίνεται να διαφοροποιούν και τη στάση της κυβέρνησης.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στ.Πέτσας κατά την χθεσινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών επεσήμανε ότι ο κ. Τσίπρας επέλεξε να βάλει τον εαυτό του στον κέντρο των εξελίξεων, λέγοντας σημαντικά ψέματα.
Ουσιαστικά το Μέγαρο Μαξίμου συνδέει τη στάση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ - που αρνούνται την αποκάλυψη της ταυτότητας των προστατευόμενων μαρτύρων - και την καταγγελία του κ. Τσίπρα για «θεσμική εκτροπή» με την πρόσφατη αναφορά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ για τον έλεγχο των αρμών της εξουσίας.
Με την κυβέρνηση να φαίνεται να αλλάζει γραμμή και να επιθυμεί να βάλει στο κάδρο της Novartis τον Αλέξη Τσίπρα.
Χαρακτηριστικές είναι άλλωστε οι συνεχείς αναφορές του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδ. Γεωργιάδη, ο οποίος χθες χαρακτήρισε «χαστούκι για τον κ. Τσίπρα» τη φυγή του «Μάξιμου Σαράφη» και σήμερα υποστήριξε πως «όποιος υπέδειξε κάτι στον «Μάξιμο Σαράφη» θα πάει φυλακή», δηλώνοντας ότι κατά την άποψή του η συμπεριφορά του Αλέξη Τσίπρα δείχνει άμεση εμπλοκή του στην υπόθεση.

Χαρίτσης: Μοναδική σκευωρία στην υπόθεση Novartis η προσπάθεια να μετατραπούν οι θύτες σε θύματα

«Μοναδική πραγματική σκευωρία στην υπόθεση Novartis είναι η προσπάθεια της κυβερνητικής πλειοψηφίας να μετατραπούν οι θύτες του σκανδάλου σε θύματα και οι κατήγοροι σε κατηγορούμενους» υποστηρίζει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, αναφερόμενος στις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση Novartis.
«Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατέδειξε τον κ. Μητσοτάκη ως μόνο υπεύθυνο για την επιχειρούμενη εκτροπή με την ωμή παραβίαση των διακριτών και συνταγματικά κατοχυρωμένων ορίων ανάμεσα στην εκτελεστική, τη νομοθετική και τη δικαστική εξουσία.
Όπως και για την εξόφθαλμη καταστρατήγηση του ελληνικού και ενωσιακού δικαίου για τους μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος.
Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να είναι όχι μόνο δολοπλόκος αλλά και διπλά δειλός.
Δειλός απέναντι στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος τον έχει προκαλέσει ήδη από τον Σεπτέμβρη να τον οδηγήσει αν θέλει σε ειδικό δικαστήριο επειδή τόλμησε να δρομολογήσει τη διαλεύκανση του σκανδάλου Novartis.
Δειλός και απέναντι στον κ. Σαμαρά, τον οποίο εξευμενίζει για να αποφύγει την εσωκομματική κρίση στη ΝΔ, καταστρατηγώντας τον νόμο και το Σύνταγμα.
Η Ελλάδα είναι και θα παραμείνει κράτος δικαίου, παρά τις προσπάθειες του κ. Μητσοτάκη να τρομοκρατήσει όσους τολμούν να φέρνουν στο φως σκάνδαλα διαφθοράς» ανέφερε ο κ.Χαρίτσης.

ΚΚΕ: Φιάσκο η διαδικασία, να αρθεί η προστασία

«Η όλη διαδικασία εξελίσσεται σε φιάσκο.
Θεωρούμε ότι η νέα έκδοση εντάλματος βίαιης προσαγωγής θα είναι ατελέσφορη» δήλωσε ο βουλευτής του ΚΚΕ στην προανακριτική επιτροπή για τον Δ. Παπαγγελόπουλο, Νίκος Καραθανασόπουλος.
«Ζητάμε να αρθεί το καθεστώς προστασίας και ανωνυμίας των μαρτύρων για να προσχωρήσει η διαδικασία και να μπει στην ουσία.
Ο καθένας από δω και πέρα παίρνει την ευθύνη για τη στάση που θα κρατήσει», προσέθεσε ο βουλευτής του ΚΚΕ.

Παπαγγελόπουλος: Η Προανακριτική κρύβει τον Σαμαρά

Σαφείς αιχμές κατά της προανακριτικής επιτροπής αφήνει ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.
Ο ίδιος αναρωτήθηκε για ποιο λόγο καλούνται να καταθέσουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες για την Novartis, σε μια Επιτροπή που εξετάζει τις ευθύνες του ιδίου.
«Πέρα του παρανόμου της προσκλήσεώς τους των προστατευόμενων μαρτύρων διότι ο νόμος λέει ότι αποκαλύπτουν την ταυτότητά τους μόνο στο Δικαστήριο και με συναίνεσή τους» είπε ο κ. Παπαγγελόπουλος μιλώντας στο Open και συνέχισε: «Η Επιτροπή ερευνά τις δικές μου ευθύνες για τα φοβερά και τρομερά που έχω κάνει εις βάρος της Δικαιοσύνης και της Δημοκρατίας.
Τι σχέση έχουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες με την υπόθεση αυτή;
Εδώ η Επιτροπή δεν καλεί τον μηνυτή μου, τον Αντ. Σαμαρά.
Τον κρύβει».

(πρώτη ενημέρωση Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 10:17)
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης