Γεωργιάδης: Δικαιωμένοι όσοι συκοφαντηθήκαμε με την Novartis

Γεωργιάδης: Δικαιωμένοι όσοι συκοφαντηθήκαμε με την Novartis
Είμαστε ένα βήμα πριν την αποκάλυψη των σκευωρών τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης
Τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση Novartis σχολίασε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ επισήμανε: «Εμείς, που τα ονόματά μας κρεμάστηκαν στα μανταλάκια, καταστράφηκαν υπολήψεις, βρέθηκαν σε δύσκολη θέση οι οικογένειες μας, αισθανόμαστε μια μεγάλη πίεση αλλά και μία μεγάλη δικαίωση.
Όλοι οι Έλληνες έχουν καταλάβει ότι κάτι πολύ «σάπιο» υπήρχε σε αυτή την έρευνα από την αρχή.
Θέλω να στείλω ένα μήνυμα σε όλους.
Όταν ξεκίνησε αυτή η υπόθεση, τον Φεβρουάριο του ’18, είχα πει ότι δεν πρόκειται να αφήσω την τελευταία μου πνοή αν δεν τιμωρηθούν αυτοί οι συκοφάντες.
Σήμερα είμαστε ένα βήμα πριν από την αποκάλυψη των αληθινών τους προσώπων -γιατί αυτό αργά ή γρήγορα θα γίνει- και πριν από την αποκάλυψη εκείνων που τους έβαλαν να πουν αυτά τα ψέματα.
Όταν μάθει ο ελληνικός ποιος τους έβαλε τότε θα ξέρουμε και ποιος πήγε να στήσει τη μεγαλύτερη σκευωρία στην ιστορία της ελληνικής Δημοκρατίας.
Το λέω δημόσια για να ακουστεί.
Ειλικρινά εύχομαι για το καλό της Δημοκρατίας μας ο πρώην Πρωθυπουργός να μην είναι εμπλεκόμενος.
Οφείλω όμως να πω ότι είναι καθήκον της Δημοκρατίας να βρει ποιοι το έστησαν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά, όχι για λόγους εκδίκησης, αλλά για να μη σκεφτεί ποτέ κανείς στο μέλλον να στήσει τέτοιου μεγέθους παραδικαστικό κύκλωμα, χρησιμοποιώντας ακόμα και εν ενεργεία εισαγγελείς με σκοπό να αλλοιώσουν τους πολιτικούς συσχετισμούς και τη βούληση του ελληνικού λαού.
Αυτή η υπόθεση δεν μπορεί να κλείσει αν δεν προσέλθουν να καταθέσουν ο Μάξιμος Σαράφης και η Αικατερίνη Κελέση.
Και θα προσέλθουν».

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS