Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ξεχάστε την Tesla - Η Wall Street βρήκε τη νέα αγαπημένη της μετοχή

tags :
Ξεχάστε την Tesla - Η Wall Street βρήκε τη νέα αγαπημένη της μετοχή
Το ράλι της μετοχής της Virgin Galactic ξεκίνησε πριν από δύο μήνες, με την άνοδο να ξεπερνάει το 223%
Το ράλι της μετοχής της Virgin Galactic ξεκίνησε πριν από δύο μήνες, με την άνοδο να ξεπερνάει το 223%.
Ααλλά η εμπορία της μετοχής της εταιρίας έχει επιταχυνθεί πρόσφατα με τέτοιο τρόπο ώστε να φτάνει ακόμα και στην ορμή πίσω από τον Tesla.
Οι μετοχές της Virgin Galactic σήμερα (19/2) σημειώνουν άνοδο 12% στα 30,30 δολάρια.

Image

Ο ημερήσιος όγκος συναλλαγών στην Virgin Galactic έχει εκτιναχθεί στα ύψη.  
Την Παρασκευή ο όγκο συναλλαγών της Virgin Galactic ήταν 45,6 εκατομμύρια μετοχές και χθες 18/2 τα 104,1 εκατομμύρια μετοχές.
Η Virgin Galactic διαπραγματεύεται δημόσια μόνο για λίγους μήνες.
Η μετοχή της εταιρίας έκανε το ντεμπούτο του στο NYSE στα τέλη Οκτωβρίου 2019 μέσω συγχώνευσης με την Social Capital Hedosophia.
Η εταιρεία Fintech, SoFi, δήλωσε  ότι η μετοχή με τις περισσότερες συναλλαγές στην πλατφόρμα της είναι η μετοχή της Virgin Galactic.
Η εμπορική δραστηριότητα της Virgin Galactic είναι επταπλάσια το 2020 φέτος σε σύγκριση με το 2019 ανέφερε εκπρόσωπος της SoFi.
Η πλατφόρμα SoFi's Invest επικεντρώνεται στα αποθέματα και τα ETF και χρησιμοποιείται ως επί το πλείστον από χιλιάδες άτομα ηλικίας 25 έως 40 ετών.

Πώς η Virgin Galactic συγκρίνεται με τον Tesla

Η άνοδος κατά 162% της Virgin Galactic από την αρχή του 2020 ξεπερνάει την εκπληκτική άνοδο της μετοχή της Tesla κατά 105%.
Αλλά, πέρα από την ομοιότητα στα κέρδη των μετοχών, οι εταιρείες έχουν ομοιότητες που εξηγούν γιατί και τα δύο είναι τόσο δημοφιλή κερδοσκοπικά παιχνίδια για τους επενδυτές.
Και οι δύο εταιρείες είναι στοιχήματα για τις μελλοντικές τεχνολογίες.
Η Tesla επικεντρώνεται στις τεχνολογίες ηλεκτρικών οχημάτων και μπαταριών καθώς και στο μέλλον της ενέργειας, ενώ η Virgin Galactic αναπτύσσει μια επιχείρηση διαστημικού τουρισμού που επίσης ελπίζει να αναπτύξει υπερυψωμένες ικανότητες ταξιδιού μεγάλων αποστάσεων.
Οι μετοχές των δύο εταιρειών διαπραγματεύονται με το τι θα κερδίσουν στο μέλλον, παρά με αυτά που κερδίζουν τώρα.
Η Tesla ανακοίνωσε μόλις δύο διαδοχικά κερδοφόρα τρίμηνα, με τελευταία έσοδα 7 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ενώ η Virgin Galactic κατά το τρίτο τρίμηνο ανέφερε μόλις 800.000 δολάρια σε έσοδα που προέρχονται από ωφέλιμα φορτία επιστημονικής έρευνας και παρέχουν άλλες υπηρεσίες.
Συνολικά, η Virgin Galactic κατέγραψε καθαρή ζημία ύψους 138,1 εκατ. δολαρίων για τους πρώτους εννέα μήνες του 2019.
Τέλος, και οι δύο εταιρείες έχουν υποστηρικτές δισεκατομμυριούχων σε Elon Musk και Richard Branson, οι οποίοι έχουν ιστορία κατασκευαστικών εταιρειών.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης