Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χαρίτσης: Ανίκανη η κυβέρνηση να διαχειριστεί το προσφυγικό – Το μπάχαλο συνεχίζεται

Χαρίτσης: Ανίκανη η κυβέρνηση να διαχειριστεί το προσφυγικό – Το μπάχαλο συνεχίζεται
Η κυβέρνηση εξακολουθεί να εμπαίζει τις τοπικές κοινωνίες στο προσφυγικό αναφέρει ο κ.Χαρίτσης
Τη θέση ότι η κυβέρνηση εξακολουθεί να εμπαίζει τις τοπικές κοινωνίες στο προσφυγικό διατύπωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης.
«Μία εβδομάδα μετά την απαράδεκτη απόπειρα να επιτάξουν εκτάσεις στα νησιά για τη δημιουργία κλειστών κέντρων - φυλακών, ευτελίζοντας μάλιστα το Κοινοβούλιο με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, η κυβέρνηση της Ν.Δ. εξακολουθεί να βρίσκεται αντιμέτωπη με τις αντιδράσεις των νησιωτών και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Σε πρωτοφανή αμηχανία, ο αρμόδιος υπουργός ανακοινώνει, κατόπιν εορτής βεβαίως, ότι θα συστήσει ομάδες εργασίας για να βρεθεί μια λύση στο χάος που οι ίδιοι δημιούργησαν.
Την ίδια στιγμή, αποποιούμενος τις ευθύνες της κυβέρνησης, ζητάει προσχηματικά από τις τοπικές κοινωνίες να υποδείξουν εναλλακτικές λύσεις, εμμένοντας πάντα στο αδιέξοδο των κλειστών κέντρων.
Για μία ακόμη φορά η κυβέρνηση αποδεικνύει ότι είναι ανίκανη να χειριστεί αποτελεσματικά το προσφυγικό.
Όσο δεν ακολουθεί τη λύση της αποσυμφόρησης των νησιών, το μπάχαλο θα συνεχίζεται, με απρόβλεπτες συνέπειες και για τις τοπικές κοινωνίες και για τους πρόσφυγες» τόνισε ο κ.Χαρίτσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης