Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Από αύριο η Ρωσία “κλείνει την πόρτα” σε Κινέζους ταξιδιώτες

tags :
Από αύριο η Ρωσία “κλείνει την πόρτα” σε Κινέζους ταξιδιώτες
Η απαγόρευση θα ισχύει για τους Κινέζους επισκέπτες που έρχονται στη Ρωσία για σκοπούς απασχόλησης, για ιδιωτικές επισκέψεις, εκπαιδευτικούς και τουριστικούς σκοπούς
Ρώσοι αξιωματούχοι ανακοίνωσαν ότι απαγορεύουν στους Κινέζους πολίτες την είσοδο στην Ρωσική Ομοσπονδία από αύριο 20 Φεβρουαρίου λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού.
Η απαγόρευση θα ισχύει για τους Κινέζους επισκέπτες που έρχονται στη Ρωσία για σκοπούς απασχόλησης, για ιδιωτικές επισκέψεις, εκπαιδευτικούς και τουριστικούς σκοπούς.
Πάρα πολλοί Κινέζοι βρίσκονται σήμερα στη Ρωσία –τουρίστες, σπουδαστές και εργαζόμενοι– ενώ τα ρωσικά αεροδρόμια χρησιμοποιούνται μαζικά ως διαμετακομιστικοί κόμβοι μεταξύ της Κίνας και της Ευρώπης.
Οι ρωσικές αρχές έχουν λάβει πολύ αυστηρά μέτρα για να εμποδίσουν την εξάπλωση της επιδημίας, από την οποία έχουν χάσει τη ζωή τους περίπου 1.900 άνθρωποι σε όλον τον κόσμο.
Έχουν κλείσει τα σύνορα, μήκους 4.250 χιλιομέτρων, με την Κίνα, διέκοψαν τη σιδηροδρομική σύνδεση των δύο χωρών και περιόρισαν τις αεροπορικές πτήσεις προς τις κινεζικές πόλεις.
Από σήμερα 19 Φεβρουαρίου, θα ανασταλεί η αποδοχή εγγράφων, η εγγραφή και η έκδοση προσκλήσεων για την είσοδο Κινέζων πολιτών στη Ρωσία για ιδιωτικούς και εκπαιδευτικούς σκοπούς.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης