Τελευταία Νέα
Διεθνή

General Motors, Fiat και Toyota επαναλειτουργούν τα εργοστάσιά τους στην Κίνα

tags :
General Motors, Fiat και Toyota επαναλειτουργούν τα εργοστάσιά τους στην Κίνα
Δεν υπήρξε ουσιαστικός αντίκτυπος στην παραγωγή επισημαίνουν οι εταιρείες
Η General Motors, η Fiat Chrysler και η Toyota Motor επιβεβαίωσαν σήμερα (18/2) πως έχουν ξανανοίξει τα εργοστάσιά τους και ξαναρχίζουν την παραγωγή στην Κίνα μετά από τις παρατεταμένες διακοπές λόγω της επιδημίας COVID-19.
Ο Michael Palese, εκπρόσωπος της Fiat Chrysler, δήλωσε ότι το εργοστάσιο της εταιρείας στο Guangzhou, επαναλειτούργησε αυτή την εβδομάδα.
Το δεύτερο εργοστάσιο συναρμολόγησης της εταιρείας στην Κίνα αναμένεται σύντομα να ξαναρχίσει την παραγωγή.
Ο εκπρόσωπος της Fiat δήλωσε ότι η εταιρεία συνεχίζει να παρακολουθεί την παγκόσμια αλυσίδα εφοδιασμού της σε σχέση με την επίδραση του κορωνοϊού και δεν υπήρχε καμία επίπτωση στις δραστηριότητες της εταιρείας.
Η General Motors, όπως είχε προγραμματίσει, ξεκίνησε τη διαδικασία επαναλειτουργίας το Σάββατο σύμφωνα με τον Jim Cain, εκπρόσωπο της εταιρείας.
Ο ίδιος δήλωσε ότι η εταιρεία δεν είχε κανένα αντίκτυπο στην αμερικανική παραγωγή φορτηγών, παρά τις αντίθετες εκτιμήσεις.
Τέλος, η Toyota, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της εταιρείας Eric Booth, δήλωσε ότι τρία από τα τέσσερα εργοστάσιά της στην Κίνα ξεκίνησαν να επαναλειτουργούν με μεμονωμένες βάρδιες αυτή την εβδομάδα.
«Προτεραιότητά μας παραμένει η ασφάλεια των εργαζομένων και θα επιστρέψουμε σε κανονική λειτουργία, μόλις εξαλειφθεί κάθε κίνδυνος» σημείωσε ο εκπρόσωπο της Toyota.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης