Ασφαλιστικά Νέα

Κορυφαίες διακρίσεις καινοτομίας για INTERAMERICAN - Anytime στα Mobility Awards

tags :
Κορυφαίες διακρίσεις καινοτομίας για INTERAMERICAN - Anytime στα Mobility Awards
Η δυναμική της INTERAMERICAN και της Anytime στον κλάδο ασφάλισης Οχημάτων αναδείχθηκε και στα Mobility Awards 2019
Η δυναμική της INTERAMERICAN και της Anytime στον κλάδο ασφάλισης Οχημάτων και ευρύτερα, στην εστίαση για ποιοτική και ασφαλή σύγχρονη μετακίνηση, αναδείχθηκε και στα Mobility Awards 2019, τη «γιορτή της αυτοκίνησης» που οργανώθηκε για πρώτη φορά από τη Boussias Communications, στις 13 Φεβρουαρίου.
Με Gold διάκριση αναγνωρίστηκε στη θεματική ενότητα «Innovation and Convenience» η Anytime, η πρώτη direct ασφάλιση στην Ελλάδα, για τη νέα διαδικτυακή πλατφόρμα anytime.gr, που ανοίγει ορίζοντα για «έναν αναεωμένο κόσμο ασφάλειας, πέρα από την ασφάλιση».
Ακόμη, Gold διάκριση απονεμήθηκε και στην INTERAMERICAN, στην ίδια ενότητα, για την εφαρμογή «Drive On - οδική βοήθεια με ένα κλικ».
Ειδικότερα, η βράβευση της Anytime υπογραμμίζει το εντυπωσιακό rebranding που πραγματοποίησε πριν λίγο καιρό. 
Όραμα στην καινοτόμο Anytime είναι ένας κόσμος στον οποίο οι άνθρωποι θα απολαμβάνουν με περισσότερη αισιοδοξία, ενέργεια και χαρά την καθημερινότητά τους.
Με δρόμους χωρίς ατυχήματα, επιβράβευση των καλών οδηγών, ασφαλή οδήγηση και ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών.
Στόχος της Anytime είναι να συμβαδίζει διαρκώς με τις ανάγκες των πελατών και τις σύγχρονες απαιτήσεις, ώστε να παρέχει υπηρεσίες που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των ανθρώπων, κάθε στιγμή.
Τον Οκτώβριο του 2019, η Anytime έκανε ένα μεγάλο βήμα, περνώντας στην επόμενη ημέρα της ασφάλισης, με σκοπό να προσφέρει στους πελάτες της ακόμα περισσότερα.
H νέα διαδικτυακή πλατφόρμα αποτελεί την πύλη που φέρνει το κοινό σε επαφή με νέες δυνατότητες για προϊόντα και υπηρεσίες πέρα από την παραδοσιακή ασφαλιστική κάλυψη.
Το website ξεχωρίζει για το σύγχρονο UX και UI design, τη λειτουργικότητα και τη mobile first εμπειρία που προσφέρει στον χρήστη του. Μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό από κινητό, tablet ή υπολογιστή ο χρήστης απαντά σε μερικές απλές ερωτήσεις, κάνει τις επιλογές που του ταιριάζουν και έχει στη διάθεσή του ένα κορυφαίο ασφαλιστικό πρόγραμμα, βασισμένο στις ανάγκες του, το οποίο λαμβάνει άμεσα στο email του.
Με σύντομες, απλές και ξεκάθαρες διαδικασίες και μέσα από μια σύγχρονη πλοήγηση, ο χρήστης μπορεί να βρει πραγματικά εξατομικευμένες λύσεις, μια εξελιγμένη και πλήρη γκάμα ασφαλιστικών προϊόντων, πρωτοποριακές υπηρεσίες, διαρκή υποστήριξη και αξιοπιστία. Το νέο anytime.gr εμπλουτίζεται συνεχώς και σε ελάχιστο χρόνο από την έναρξη της λειτουργίας του, διαθέτει περισσότερους από 9.000 unique visitors καθημερινά, έχοντας ήδη Net Promoter Score (NPS) 66 για τη διαδικασία τιμολόγησής του, όταν ο μέσος όρος της παγκόσμιας ασφαλιστικής αγοράς έχει αντίστοιχο NPS 42.
Η εφαρμογή «Drive On» της INTERAMERICAN είναι ένα ηλεκτρονικό εργαλείο για την καταγραφή, παρακολούθηση και εξυπηρέτηση των περιστατικών οδικής βοήθειας με αυτοματοποιημένο τρόπο.
Το «Drive On» αλλάζει την εμπειρία του χρήστη παρέχοντας μοναδική ευκολία, ταχύτητα και ακρίβεια στην εξυπηρέτησή του.
Μέσω της εφαρμογής, οι πελάτες της εταιρείας μπορούν να αιτηθούν εξυπηρέτηση για περιστατικό οδικής βοήθειας από τις κινητές συσκευές τους, οποιαδήποτε ώρα και ημέρα. Καινοτομία του νέου αυτού συστήματος αποτελούν, όχι μόνο η αλλαγή του μέσου αναγγελίας περιστατικών οδικής βοήθειας (ψηφιακά αντί τηλεφωνικά), αλλά και ο τρόπος διαχείρισης και εξυπηρέτησης των περιστατικών, μέσω υπολογιστικών αλγορίθμων για την επιλογή του πιο κατάλληλου οχήματος και διαθέσιμου προσωπικού για την αντιμετώπιση του προβλήματος του ασφαλισμένου.
Το σύστημα αξιοποιεί πραγματικά δεδομένα ζήτησης, πόρων και συνθηκών κυκλοφοριακού φόρτου και δρομολογεί, σε πραγματικό χρόνο, την εξυπηρέτηση κάθε περιστατικού.
Η ανθρώπινη συμμετοχή και παρέμβαση στην επιλογή του μέσου υποστήριξης και εξυπηρέτησης ελαχιστοποιείται, ενώ μειώνεται παράλληλα ο συνολικός χρόνος καταγραφής και ανάθεσης περιστατικού, ο χρόνος εξυπηρέτησης του πελάτη, το σχετικό κόστος, καθώς και οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.
Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη από τον Ιούνιο του 2019 και παρέχεται εντελώς δωρεάν σε όλους τους πελάτες της INTERAMERICAN. Από το λανσάρισμά του, το «Drive On» γίνεται download κατά μέσο όρο 1.200 φορές σε μηνιαία βάση.
Οι χρήστες της εφαρμογής την αξιολογούν 5/5 στο σύστημα αξιολόγησης εντός του «Drive On», ενώ οι αξιολογήσεις στα stores είναι εξίσου θετικές.
Σημαντικός δείκτης διαφοροποίησης και δημιουργίας πραγματικής αξίας για τους πελάτες της INTERAMERICAN είναι και ο συνολικός χρόνος εξυπηρέτησης του αιτήματός τους μέσω του «Drive On», ο οποίος μειώνεται κατά 20%.
Στην εκδήλωση των Mobility Awards παρευρέθηκαν 150 υψηλόβαθμα στελέχη και CEOs των επιχειρήσεων που βραβεύθηκαν, εκπρόσωποι θεσμικών φορέων, decision makers της αγοράς και δημοσιογράφοι.
Ο πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής για τις αξιολογήσεις, Γιώργος Γιαννής, διευθυντής του Τομέα Μεταφορών και Συγκοινωνιακής Υποδομής της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, αναφερόμενος στον νέο θεσμό τόνισε την ικανοποίηση από την πρώτη διοργάνωση, δεδομένου ότι συγκεντρώθηκε ικανοποιητικός αριθμός υποψηφιοτήτων με τις σημαντικότερες και πλέον καινοτόμες υπηρεσίες και λύσεις της αγοράς.

antonpaper@yahoo.com
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης