Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Ανεβαίνουν οι τόνοι στην τελική ευθεία για τη «Σούπερ Τρίτη» - Φραστικά πυρά μεταξύ Sanders - Bloomberg

ΗΠΑ: Ανεβαίνουν οι τόνοι στην τελική ευθεία για τη «Σούπερ Τρίτη» - Φραστικά πυρά μεταξύ Sanders - Bloomberg
O Bloomberg κατηγόρησε τον Sanders ότι ο ίδιος και οι φανατικοί υποστηρικτές του προκαλούν ζημιά στο Δημοκρατικό Κόμμα
Ανεβαίνουν οι τόνοι στη μάχη για το προεδρικό  χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος, στην τελική ευθεία για την περίφημη «Σούπερ Τρίτη» στις 3 Μαρτίου.
Ο Bernie Sanders κατηγόρησε τον δισεκατομμυριούχο των ΜΜΕ Michael Bloomberg, για προσπάθεια εξαγοράς των εκλογών, ενώ ο Bloomberg κατηγόρησε τον Sanders ότι ο ίδιος και οι φανατικοί υποστηρικτές του προκαλούν ζημιά στο Δημοκρατικό Κόμμα.
Όπως μεταδίδει το Reuters, ο ανεξάρτητος γερουσιαστής, από την πλευρά του, συνέκρινε τον Bloomberg με τον πρόεδροDonald Trump, λέγοντας ότι και οι δύο είναι δισεκατομμυριούχοι που προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν τον πλούτο τους για να υποτάξουν ένα διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα.
«Ο κ. Bloomberg, όπως οποιοσδήποτε άλλος έχει δικαίωμα να είναι υποψήφιος πρόεδρος.
Δεν έχει όμως δικαίωμα να αγοράσει την προεδρία!” δήλωσε ο Sanders σε χιλιάδες υποστηρικτές του, που συμμετείχαν σε προεκλογική εκδήλωση στο Ρίτσμοντ, κοντά στο Σαν Φρανσίσκο και οι οποίοι προχώρησαν σε αποδοκιμασίες στο άκουσμα του ονόματος του μεγιστάνα των ΜΜΕ.
O Bloomberg θα κατέβει για πρώτη φορά στις προκριματικές εκλογές της 3ης Μαρτίου, ημέρα που θεωρείται καθοριστικής σημασίας, καθώς εκλέγεται το ένα τρίτο των εκλεκτόρων που θα επιλέξουν υποψήφιο στο συνέδριο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης