Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Gartner Peer Insights Customers’ Choice αναδείχθηκε η Huawei

tags :
Gartner Peer Insights Customers’ Choice αναδείχθηκε η Huawei
Η Huawei αναδείχθηκε Gartner Peer Insights Customers’ Choice για τον Ιανουάριο 2020
Η Huawei αναδείχθηκε Gartner Peer Insights Customers’ Choice για τον Ιανουάριο 2020 σε θέματα Ενσύρματης & Ασύρματης Υποδομής Πρόσβασης στο LAN- January 2020 Gartner Peer Insights Customers' Choice for Wired and Wireless LAN Access Infrastructure.
Η Huawei είναι ο μόνος μη - βορειοαμερικανικός προμηθευτής που έχει αποσπάσει 4,7 / 5 αστέρια από τις 5 Φεβρουαρίου του 2020 με βάση 196 αξιολογήσεις.
Η Gartner προσδιορίζει την αγορά υποδομής ενσύρματης και ασύρματης πρόσβασης LAN ως εκείνη που περιλαμβάνει τους παρόχους που προμηθεύουν το ενσύρματο και ασύρματο hardware και software που επιτρέπει σε συσκευές να συνδεθούν στο ενσύρματο LAN της επιχείρησης ή στο δίκτυο Wi-Fi.
Στο Gartner Peer Insights, οι προτάσεις δικτύου Campus της Huawei έλαβαν συνολικά 196 σχόλια από πελάτες σε διάφορες βιομηχανίες σε όλο τον κόσμο.
Σύμφωνα με τα σχόλια των πελατών, τα προϊόντα και οι λύσεις του δικτύου Campus της Huawei αναγνωρίζονται ιδιαίτερα από την άποψη της απόδοσης, της αξιοπιστίας και της ευκολίας διαχείρισης.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η συνεχής καινοτομία και πρωτοκαθεδρία της Huawei στον τομέα του δικτύου campus, άνοιξε το δρόμο για την Huawei προκειμένου να κερδίσει τη μακροχρόνια εμπιστοσύνη των πελατών.
Το 2019, η Huawei λάνσαρε μία μοναδική λύση CloudCampus και κυκλοφόρησε επίσης την ολοκαίνουρια σειρά CloudEngine S series που έχει κατασκευαστεί για την εποχή Wi-Fi 6.
Τα προϊόντα αυτά παρέχουν έξι φορές τη μέση απόδοση του κλάδου, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις του δικτύου μεγάλων επιχειρήσεων και δικτύων campus για τα επόμενα 10 χρόνια.
Στο WLAN, η Huawei με την σειρά AirEngine, που υποστηρίζεται από το Huawei 5G, έχει κερδίσει ευρεία εμπιστοσύνη από τους πελάτες της σε παγκόσμιο επίπεδο.
Σύμφωνα με την τελευταία έκθεση του ομίλου Dell'Oro, το μερίδιο αγοράς της Huawei Wi-Fi 6 κατατάσσεται στην πρώτη θέση παγκοσμίως (εξαιρουμένης της Βόρειας Αμερικής) από το 3ο τρίμηνο του 2018 έως το 3ο τρίμηνο του 2019.
Χαρακτηριστική μαρτυρία από πελάτη στο τομέα της εκπαίδευσης στο Gartner Peer Insights που συνεισέφερε στην διάκριση της Huawei: «Καλή εμπειρία εφαρμογής στις μεγάλες υλοποιήσεις μας. 12.000 + σημεία πρόσβασης (Access Points) εγκαθίστανται σε 55 Πανεπιστήμια σε όλη τη χώρα μαζί με τους μεταγωγούς πυρήνα (core), συνάθροισης και πρόσβασης.
Η συνολική εμπειρία με τα σημεία πρόσβασης της Huawei είναι εξαιρετική».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης