Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωρικάκος (υπ.Εσωτερικών): Βαθύτατα διχασμένο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ – Φοβάται το παρελθόν του ο Τσίπρας

Θεοδωρικάκος (υπ.Εσωτερικών): Βαθύτατα διχασμένο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ – Φοβάται το παρελθόν του ο Τσίπρας
Μας πήγαν πολλές δεκαετίες πίσω οι Τσίπρας, Βαρουφάκης υποστήριξε ο υπουργός Εσωτερικών
Τη θέση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα βαθύτατα διχασμένο κόμμα διατύπωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Τ. Θεοδωρικάκος, ο οποίος υποστήριξε ότι ο Αλέξης Τσίπρας φοβάται να κοιτάξει το παρελθόν του.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ και κληθείς να σχολιάσει τη θέση Τσίπρα περί του ελέγχου των αρμών εξουσίας, ο κ.Θεοδωρικάκος υποστήριξε ότι «χρησιμοποιεί αυτήν τη φρασεολογία για να "κλείσει το μάτι" στα στελέχη του κόμματός του, για να τους πει ότι δεν έχει σημασία τι έκαναν λάθος τα προηγούμενα χρόνια, αλλά το μόνο πράγμα που έχει σημασία είναι η εξουσία».
«Θεωρώ ότι είναι πλέον επικεφαλής σε ένα βαθύτατα διχασμένο κόμμα.
Ο ίδιος φοβάται να κοιτάξει το παρελθόν του, τρέπεται σε φυγή κάθε φορά που ο ελληνικός λαός στρέφει το βλέμμα του και τη μνήμη του σε αυτά που έκανε την προηγούμενη τετραετία», τόνισε ο κ.Θεοδωρικάκος.
Ερωτηθείς για τον Γ. Βαρουφάκη και την πρόθεση του να δώσει στη δημοσιοποίηση τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες στα Eurogroup, ο κ.Θεοδωρικάκος σημείωσε ότι «είναι εξαιρετικά προκλητική η συμπεριφορά του: Κάνει σόου του ναρκισσισμού του και περιφέρει διαρκώς τα προϊόντα μιας απαράδεκτα πολιτικής στάσης που κράτησε ως υπουργός Οικονομικών του κ. Τσίπρα, το πρώτο εξάμηνο, η οποία είχε κόστος 100 δισ. ευρώ στον ελληνικό λαό».
«Είναι χρήματα που χρωστάμε εμείς, τα παιδιά μας, τα εγγόνια μας.
Μας πήγαν πολλές δεκαετίες πίσω αυτοί οι κύριοι.
Θα έπρεπε να ζητήσουν μία συγγνώμη από τον ελληνικό λαό και να την εννοούν» είπε ο κ.Θεοδωρικάκος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης