Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βαρουφάκης σε Σταϊκούρα: Θα απαιτήσετε να κρατηθούν πρακτικά από τη συνεδρίαση του Eurogroup;

Βαρουφάκης σε Σταϊκούρα: Θα απαιτήσετε να κρατηθούν πρακτικά από τη συνεδρίαση του Eurogroup;
Ο Γιάνης Βαρουφάκης εμφανίζεται αμετανόητος για τις ηχογραφήσεις του Eurogroup
Της απόφασης του να ηχογραφήσει τις συνεδριάσεις του Eurogroup την περίοδο που εκτελούσε χρέη υπουργού Οικονομικών υπεραμύνεται ο Γιάνης Βαρουφάκης.
Ο ίδιος είχε δηλώσει πως ηχογράφησε τις συνεδριάσεις προκειμένου να μπορεί να ενημερώνει με ακρίβεια τον πρωθυπουργό και το υπουργικό συμβούλιο, αλλά ώστε να μην μπορεί κανείς στη συνέχεια να διαστρεβλώσει τα γεγονότα στο μέλλον.
Με αφορμή λοιπόν τη σημερινή συνεδρίαση του Eurogrοup, ο κ. Βαρουφάκης -απευθυνόμενος στον υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα- ανήρτησε στο twitter το εξής σχόλιο: «Προς ΥπΟικ κ. Χ. Σταϊκούρα: Σήμερα, που θα είστε στο Eurogroup, θα κρατηθούν πρακτικά ώστε να υπάρχει τρόπος να ενημερώσετε τον ΠΘ, το Υπ. Συμβ, και το Κοινοβούλιο για τις ακριβείς αποφάσεις που κανείς δανειστής δεν θα μπορεί να διαστρεβλώσει στο μέλλον; Αν όχι, θα το απαιτήσετε;».

Image

Σημειώνεται ότι στη συνεδρίαση της Ολομέλεια της Βουλής την Παρασκευή (14/2/2020) παρέδωσε στον πρόεδρο του Κοινοβουλίου, Κώστα Τασούλα, ένα φάκελο με τις ηχογραφήσεις των συνεδριάσεων του Eurogroup, ώστε να κοινοποιηθούν στο σώμα.
Ωστόσο, ο κ. Τασούλας επέστρεψε τον φάκελο, ως απαράδεκτο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης