Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ραγκούσης σε ΝΔ για την τραγωδία στο Μάτι: Αντί να βρίζεται δώστε απαντήσεις

Ραγκούσης σε ΝΔ για την τραγωδία στο Μάτι: Αντί να βρίζεται δώστε απαντήσεις
Ο Μητσοτάκης τοποθέτησε γ.γ στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη τον τότε αρχηγό της ΕΛΑΣ που παραιτήθηκε για την τραγωδία στο Μάτι
Απάντηση στη ΝΔ έδωσε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης λέγοντας οτι η ΝΔ «αντί να υβρίζει νομίζοντας πως έτσι μπορεί να προσπεράσει τα σοβαρότατα ερωτήματα που έχουν πλέον αναδειχθεί από τις κραυγαλέες αντινομίες της, ας φροντίσει-όπως έχει υποχρέωση-να τα απαντήσει».
O τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει ότι «είναι γελασμένη η Ν.Δ. εάν νομίζει ότι πλέον οι πολίτες μπορούν να δεχτούν ως πολιτική και θεσμική "κανονικότητα" το γεγονός ότι ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης ο οποίος αρχικά εμφανιζόταν να καταγγέλλει τους πάντες και τα πάντα για την τραγωδία στο Μάτι, από την ώρα που ανέλαβε πρωθυπουργός προχώρησε σε δύο πολύ σοβαρές αποφάσεις».
Συγκριμένα, ο κ. Ραγκούσης αναφέρει:
«Αυτός ο ίδιος, τοποθέτησε ως γενικό γραμματέα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, τον τότε αρχηγό της ΕΛΑΣ που είχε εξαναγκαστεί σε παραίτηση για την τραγωδία στο Μάτι, από τον π. πρωθυπουργό κ. Αλ.Τσίπρα. Προήγαγε σε υποστράτηγο του Πυροσβεστικού Σώματος, τον αρχιπύραρχο, διοικητή Αν. Αττικής της Πυροσβεστικής, επιχειρησιακό επικεφαλής κατά την τραγωδία στο Μάτι».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης