Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς: Ισχυρό προοδευτικό μέτωπο απέναντι στην άρση προστασίας της α’ κατοικίας

Παππάς: Ισχυρό προοδευτικό μέτωπο απέναντι στην άρση προστασίας της α’ κατοικίας
"Οι πολίτες σε όλη τη χώρα αντιλαμβάνονται την ανεπάρκεια και την κοροϊδία Μητσοτάκη", υπογραμμίζει ο Ν. Παππάς
«Ο κ. Μητσοτάκης παίζει με την αναπτυξιακή προοπτική της χώρας, την παραγωγικότητα της οικονομίας και την απασχόληση, εμπαίζοντας ταυτόχρονα τους πολίτες», τονίζει ο  τομεάρχης Οικονομίας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Νότιου Τομέα Β’ Αθηνών, Ν. Παππάς, σε συνέντευξή του  στην  «Real News».
Όπως εξηγεί «στο Ελληνικό περιμένουμε τις μπουλντόζες εδώ και 32 εβδομάδες.
Αντί αυτού, βλέπουμε «δώρα» και μια δανειοδότηση-μαμούθ στον επενδυτή, αποχωρήσεις ξένων εταιρειών από το σχήμα και καταγγελίες για τον -παγωμένο, πλέον- διαγωνισμό για το καζίνο.
Στον ΒΟΑΚ, ενώ τρέχουν δύο διαγωνισμοί από την περίοδο της δικής μας διακυβέρνησης, βλέπουμε έναν ανασχεδιασμό στο πόδι, που φέρνει καθυστέρηση τουλάχιστον δύο ετών στην ολοκλήρωση του έργου και διόδια.
Στο αεροδρόμιο Καστελίου βιώνουμε άλλη μια καθυστέρηση», ενώ «τα ίδια και χειρότερα συμβαίνουν με την Πατρών - Πύργου, τον Ε65, το μετρό Θεσσαλονίκης και τη γραμμή 4 του μετρό της Αθήνας, που καθυστερούν δραματικά».
«Οι πολίτες σε όλη τη χώρα αντιλαμβάνονται την ανεπάρκεια και την κοροϊδία Μητσοτάκη.
Αν οι αποφάσεις της Ν.Δ. δεν ήταν καταστροφικές για τις τοπικές κοινωνίες και το σύνολο της οικονομίας, θα λέγαμε ότι ο κ. Μητσοτάκης μάς κάνει κάποιου είδους πλάκα», επισημαίνει χαρακτηριστικά.
Για το προσφυγικό, ο κ. Παππάς , αφού σημειώνει ότι «ο κ. Μητσοτάκης καλείται να διαχειριστεί ένα ζήτημα, κουβαλώντας στην πλάτη του τα προεκλογικά του ψεύδη», αναφέρει ότι πρόβλημα γιγαντώθηκε επί ημερών του και μάλιστα, ο πληθυσμός στη Μόρια πενταπλασιάστηκε.
Κατά τον ίδιο, «η Ν.Δ. εμφανίζει την εξής αδυναμία. Την ώρα που πρέπει να προχωρήσει στην αναγκαία αποσυμφόρηση των νησιών με μεταφορές στην ενδοχώρα, τροφοδοτεί, ιδεολογικά και πολιτικά, αντιλήψεις οι οποίες δεν βοηθούν.
Δείτε τη ρητορεία των στελεχών της για το πλωτό φράγμα ή όσα ακραία είπε ο κ. Γεωργιάδης για τα κλειστά κέντρα.
Αυτό που χρειάζεται είναι αύξηση προσλήψεων στην Υπηρεσία Ασύλου, αποσυμφόρηση των νησιών και να πάρει θέση η Ν.Δ. για τη χωροθέτηση των νέων κέντρων».
Ακόμη, ο κ. Παππάς υπογραμμίζει πως «η έκρηξη ανάπτυξης του 4% που υποσχέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποδείχθηκε απάτη» και πως «το μόνο που επιταχύνεται είναι η πορεία πρόσκρουσης της Ν.Δ. στον τοίχο των τερατωδών προεκλογικών της ψεμάτων».
Για την προστασία της πρώτης κατοικίας, υπογραμμίζει πως «η διακηρυγμένη απόφαση της Ν.Δ. για άρση της προστασίας της πρώτης κατοικίας, με την απίστευτη δικαιολογία πως έτσι θα βοηθηθεί η οικονομία, μας βρίσκει αντίθετους» και πως ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζει πρόταση  με την οποία «θα επιδιώξει να μπολιάσει με αυτές των υπόλοιπων προοδευτικών δυνάμεων, ένα ισχυρό προοδευτικό μέτωπο απέναντι στην άρση προστασίας της α’ κατοικίας».
Τέλος, ο κ. Παππάς τονίζει ότι η διαδικασία διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ προχωρά με πολύ καλούς ρυθμούς.
«Σε μια περίοδο που η Ν.Δ. βρίσκεται εγκλωβισμένη στα αδιέξοδά της, ο ΣΥΡΙΖΑ προσελκύει προοδευτικές δυνάμεις και ενισχύει τις οργανωτικές γραμμές του», υπογραμμίζει χαρακτηριστικά.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης