Παυλόπουλος: Στο Ελληνικό ποδόσφαιρο ταιριάζει η κορυφή του Euro 2004, όχι το θολό τοπίο που το επισκιάζει

Παυλόπουλος: Στο Ελληνικό ποδόσφαιρο ταιριάζει η κορυφή του Euro 2004, όχι το θολό τοπίο που το επισκιάζει
Ο Πρ. Παυλόπουλος εξήρε το ήθος που διακρίνει την Καλαθοσφαίριση ως άθλημα
«Πρέπει να πιστέψουμε και να κάνουμε πράξη τον στόχο ότι στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο ταιριάζει η κορυφή του Euro 2004,και όχι το θολό τοπίο που τώρα το επισκιάζει», τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Πρ. Παυλόπουλος κατά τον χαιρετισμό του στην εκδήλωση για την βράβευση αθλητών από τον Σύλλογο Παλαίμαχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης.
Ο ίδιος συνεχάρει τον Σύλλογο Παλαιμάχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος (Σ.Π.Α.Κ.Ε.) για την όλη διαχρονική και εμβληματική, κυριολεκτικώς, δράση του υπέρ των Αθλητών και του Αθλητισμού γενικότερα, κατ’ εξοχήν δε υπέρ των Αθλητών της Καλαθοσφαίρισης.
Όπως ανέφερε,  «η δράση αυτή συνιστά, και μάλιστα πολλαπλώς, έμπρακτη συμπαράσταση όχι μόνο προς όφελος των εν ενεργεία Αθλητών αλλά και, κυρίως, υπέρ των παλαιμάχων Αθλητών, κατ’ εξοχήν δε εκείνων που έχουν ανάγκη».
Ο κ. Παυλόπουλος εξήρε τον συμβολισμό του ήθους που διακρίνει την Καλαθοσφαίριση ως άθλημα, το οποίο έχει ήδη γράψει την δική του ιστορία και διαθέτει όλα τα εχέγγυα να την συνεχίσει, με μεγαλύτερη επιτυχία, στο μέλλον.
 «Είναι αυτό το ήθος που έχει επιτρέψει στην Ελληνική Καλαθοσφαίριση και στους Αθλητές της να υπερασπίζονται, σε μεγάλο βαθμό, το κύρος της τόσον εντός όσο και εκτός των συνόρων της Χώρας μας», τόνισε και πρόσθεσε πως είναι «επίσης αυτό το ήθος, το οποίο μπορεί και πρέπει να μας διδάξει, ιδίως σήμερα, με ποιο τρόπο οφείλουμε ν’ αντιμετωπίσουμε τις επώδυνες κρίσεις σε άλλους αθλητικούς τομείς, με κορυφαίο παράδειγμα εκείνο της κρίσης στο Ποδόσφαιρο.
Πρέπει να πιστέψουμε και να κάνουμε πράξη τον στόχο ότι στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο ταιριάζει η κορυφή του Euro 2004,και όχι το θολό τοπίο που τώρα το επισκιάζει».
 
www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS