Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βελόπουλος: Παραγωγή πλούτου με ισχυρή φορολόγηση δεν γίνεται - Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι το ιδιωτικό χρέος

Βελόπουλος: Παραγωγή πλούτου με ισχυρή φορολόγηση δεν γίνεται - Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι το ιδιωτικό χρέος
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης υποστήριξε ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι το ιδιωτικό και όχι το δημόσιο χρέος 
Τα βέλη του κατά της κυβέρνησης έστρεψε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, με αφορμή τη συζήτηση στη Βουλή για τα εργασιακά και την οικονομία.
«Παραγωγή πλούτου με ισχυρή φορολόγηση δεν γίνεται» είπε από το βήμα της Βουλής και ανέφερε ότι το 2009 η Ελλάδα είχε ΑΕΠ 120 δισ. ευρώ περισσότερα από τη Ρουμανία και σήμερα η Ρουμανία έχει ΑΕΠ 20 δισ. ευρώ περισσότερα από την Ελλάδα
«Την χώρα την οδήγησαν εδώ οι επιλογές σας» τόνισε και επεσήμανε ότι «το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι το ιδιωτικό χρέος, όχι το δημόσιο και δεν το λέτε».
Αναφερόμενος στην ανεργία, ο κ. Βελόπουλος υποστήριξε ότι η κυβέρνηση επικαλείται «τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, που μας οδήγησαν στη χρεοκοπία».
«Το κράτος που δημιουργήσατε πτώχευσε, όχι η Ελλάδα.
Η Ελλάδα δεν πρόκειται να πτωχεύσει ποτέ γιατί έχει ανεξάντλητους πόρους που ποτέ δεν ψάξατε» υποστήριξε σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.
Τέλος, ο κ. Βελόπουλος ζήτησε να συγκροτηθεί μια ειδική επιτροπή εμπειρογνωμόνων «για το πως θα επιστρέψουν στην Ελλάδα, οι νέοι που έφυγαν στο εξωτερικό».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης