Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής - Λοβέρδος: Κυριάρχησε το θέμα της τουρκικής επιθετικότητας

tags :
Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής - Λοβέρδος: Κυριάρχησε το θέμα της τουρκικής επιθετικότητας
Για γόνιμη και εποικοδομητική λύση έκανε λόγο ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Αντώνης Μυλωνάκης, ενώ η βουλευτής του ΜέΡΑ25 Σοφία Σακοράφα σημείωσε ότι κυριάρχησε η ομόνοια στα εθνικά θέματα
Το θέμα της τουρκικής επιθετικότητας και το περιβάλλον που αυτή δημιουργεί κυριάρχησε στο Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής, όπως σημείωσε ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Ανδρέας Λοβέρδος.
Για γόνιμη και εποικοδομητική λύση έκανε λόγο ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Αντώνης Μυλωνάκης, ενώ η βουλευτής του ΜέΡΑ25 Σοφία Σακοράφα σημείωσε ότι κυριάρχησε η ομόνοια στα εθνικά θέματα.
Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Λοβέρδος επισήμανε ότι η τουρκική επιθετικότητα «δημιουργεί είναι ένα περιβάλλον που εγκυμονεί κίνδυνους, συνεπώς ο προβληματισμός όλων των κομμάτων και του υπουργείου ήταν γύρω απ΄ αυτό το θέμα και από τους τρόπους εκείνους με τους οποίους είναι δυνατόν να εκδηλωθεί ελληνική πρωτοβουλία».

Α. Μυλωνάκης: Γόνιμη και εποικοδομητική συζήτηση

Για μια γόνιμη και εποικοδομητική συζήτηση, στην οποία οι εκπρόσωποι των κομμάτων ενημερώθηκαν για τα τρέχοντα θέματα στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο, τη Λιβύη και την Τουρκία, έκανε λόγο ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Αντώνης Μυλωνάκης.
«Αυτό που πρέπει να προσέξουμε όλοι είναι ότι η κατάσταση με την Τουρκία βαίνει συνεχώς επιδεινούμενη» ανέφερε κα προσέθεσε: «Οι Τούρκοι πλέον διεκδικούν.
Αυτό που πρέπει να έχουμε όλοι μας υπόψη από τα πολιτικά κόμματα και όλος ο ελληνικός λαός είναι ότι πρέπει να προετοιμαζόμαστε και να είμαστε πάντα δυνατοί και με τη σκέψη ότι δεν παραχωρούμε τίποτα».

Σ. Σακοράφα: Κυριάρχησε η ομόνοια στα εθνικά θέματα

«Έγινε μια εκτεταμένη ενημέρωση από τον κ. Υπουργό σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, που αφορούν τα ελληνοτουρκικά, τη Μεσόγειο, τα Δυτικά Βαλκάνια», σημείωσε από την πλευρά της η βουλευτής του ΜέΡΑ25 Σοφία Σακοράφα.
«Υπήρξε ένας γόνιμος διάλογος, υπήρξαν παρατηρήσεις από την πλευρά των κομμάτων, αλλά εκείνο που κατά τη δική μας άποψη κυριάρχησε είναι η ομόνοια στα εθνικά μας θέματα», προσέθεσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης