Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Folli Follie: Παραίτηση μη εκτελεστικού μέλους από το Δ.Σ.

tags :
Folli Follie: Παραίτηση μη εκτελεστικού μέλους από το Δ.Σ.
Την παραίτησή του από τη θέση του ως ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους του διοικητικού συμβουλίου της Folli Follie, υπέβαλε ο κ. Γεώργιος Κυριάκος
Την παραίτησή του από τη θέση του ως ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους του διοικητικού συμβουλίου της Folli Follie, υπέβαλε ο κ. Γεώργιος Κυριάκος.
Ειδικότερα, η Εταιρεία με την επωνυμία "Folli Follie Ανώνυμη Εμπορική Βιοτεχνική και Τεχνική Εταιρεία" και το διακριτικό τίτλο "FF GROUP" (εφεξής η "Εταιρεία") ανακοινώνει ότι o κ. Γεώργιος Κ. Κυριακός υπέβαλε εχθές στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας την παραίτησή του από τη θέση του ως ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας.
Η παρούσα ανακοίνωση δημοσιεύεται από την Εταιρεία, σύμφωνα με τον Κανονισμό για την Κατάχρηση της Αγοράς (EΕ) 596/2014 (MAR) και τον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
Περιέχει πληροφόρηση που εμπίπτει στην έννοια της προνομιακής πληροφορίας για τους σκοπούς του άρθρου 7 του MAR.
Για τους σκοπούς του MAR και του άρθρου 2 του Εκτελεστικού Κανονισμού (ΕΕ) 2016/1055 της Επιτροπής, το υπεύθυνο πρόσωπο για την δημοσίευση της παρούσας ανακοίνωσης για λογαριασμό της Εταιρείας είναι η κα. Μανταλένα Κασιδιαροπούλου του Τμήματος Επενδυτικών Σχέσεων.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης