Συνάντηση Βαρβιτσιώτη με τον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων με φόντο το Brexit και τον κορωνοϊό

Συνάντηση Βαρβιτσιώτη με τον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων με φόντο το Brexit και τον κορωνοϊό
Συζητήθηκαν όλα τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τον τουριστικό κλάδο
Οι προοπτικές του ελληνικού τουρισμού σε μία περίοδο σημαντικών προκλήσεων αλλά και μεγάλων ευκαιριών βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων.
Στη συνάντηση, που έγινε στα γραφεία του Σ.Ε.Τ.Ε, μετά από πρόσκληση του Προέδρου του Δ.Σ., Γιάννη Ρέτσου, συζητήθηκαν όλα τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τον τουριστικό κλάδο, όπως είναι η μετά-Brexit εποχή, τα προγράμματα ΕΣΠΑ για τον τουρισμό στο πλαίσιο του νέου ευρωπαϊκού προϋπολογισμού, τα νέα δεδομένα που δημιουργεί στις αφίξεις τουριστών από την Κίνα η επιδημία του κορωνoϊου, αλλά και οι επιπτώσεις στον τουρισμό που υπάρχουν στα νησιά του Β.Α. Αιγαίου λόγω του μεταναστευτικού.
Όπως είπε ο κ. Βαρβιτσιώτης αποτελεί προτεραιότητα της ελληνικής Κυβέρνησης η στήριξη του κλάδου του τουρισμού, που λειτουργεί και σαν βαρόμετρο της εξωτερικής πολιτικής και της οικονομίας.
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών ενημέρωσε ακόμα το Σ.Ε.Τ.Ε για το μεγάλο ενδιαφέρον που υπάρχει για ξένες επενδύσεις στη χώρα, μετά τα πρόσφατα ταξίδια του Πρωθυπουργού στο εξωτερικό.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS