Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

"ESPRESSIONISM" η αυθεντική τέχνη του Espresso από τα Καφεκοπτεία Λουμίδη

tags :
“Αυθεντικά μοναδικός. Όπως εσύ”
Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη καινοτομούν και φέρνουν στην ελληνική αγορά, την απόλαυση του αυθεντικού espresso μέσα από τη νέα τους κατηγορία Espresso Capsules, στις οποίες η γεύση και το άρωμα του αυθεντικού καφέ σε κατακλύζουν.
Η καθημερινή συνήθεια του καφέ αποτελεί μια από τις πιο σταθερές αξίες του Έλληνα καταναλωτή και τα Καφεκοπτεία Λουμίδη τις διευρύνουν, εμπλουτίζοντας την γκάμα τους με νέα προϊόντα, λανσάροντας Espresso Capsules, συμβατές με σύγχρονες οικιακές μηχανές Nespresso*.
Νέες «διαδρομές» και νέες γεύσεις από την Οικογένεια Λουμίδη, που με αφορμή τον εορτασμό των 100 χρόνων της στον κλάδο του καφέ μας προσκαλεί να εκφράσουμε τον εαυτό μας μέσα από την αυθεντική τέχνη του Espresso.

«Να δοκιμάζεις νέες διαδρομές & γεύσεις»
Για τα Καφεκοπτεία Λουμίδη, το χρώμα και η γεύση αποτελούν σημαντικό μέσο έκφρασης στην απόλαυση του καφέ.
Μια απόλαυση που προσφέρεται σε ποικιλίες καφέ espresso με τη μορφή κάψουλας σε συσκευασίες των 10τμχ και χύμα.
Οι Espresso Capsules παρουσιάζονται σε πρωτότυπες συσκευασίες με έντονα “εξπρεσιονιστικά” χρώματα με design και δημιουργικό βασισμένο στη αιώνια φιλοσοφία των Καφεκοπτείων Λουμίδη.
Οι ποικιλίες είναι: Espresso Classico με δυνατό άρωμα, έντονη γεύση και ισχυρή ένταση, Espresso Gold με ευχάριστο άρωμα, ολοκληρωμένο σώμα με νότες καραμέλας και σοκολάτας και ισορροπημένη ένταση, Espresso Decaf με δυνατό άρωμα, γεμάτη γεύση με νότες σοκολάτας, χωρίς καφεΐνη και ισορροπημένη ένταση, Espresso Ethiopia 100% Arabica με ιδιαίτερο άρωμα, ισχυρή γεύση, σώμα με νότες λουλουδιών και απαλή ένταση και Espresso Guatemala 100% Arabica με ισορροπημένη γεύση, νότες μελιού και απαλή ένταση.
Σε δηλώσεις του ο Εμπορικός Διευθυντής των Καφεκοπτείων Λουμίδη Ιάσωνας Λουμίδης επισήμανε:
«Έπειτα από 100 δημιουργικά χρόνια στην ελληνική αγορά του καφέ, οι Espresso Capsules είναι για τον πελάτη μας μία εγγύηση ποιότητας σε προσιτή τιμή, ενώ για εμάς αποτελούν μία νέα αυθεντική πρόκληση καφέ που ήρθε για να μείνει.»
Διατίθεται σε όλα τα καταστήματα των Καφεκοπτείων Λουμίδη & το δίκτυο Χονδρικής της εταιρείας.

*Εμπορικό σήμα ιδιοκτησίας τρίτου που δεν συνδέεται, άμεσα ή έμμεσα, με την ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΑ ΛΟΥΜΙΔΗ ΑΒΕΕ

Image


www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης