Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Οι τάσεις στον τουρισμό halal το 2020

tags :
Οι τάσεις στον τουρισμό halal το 2020
Η έκθεση της CrescentRating επισημαίνει ότι η τεχνολογία θα συνεχίσει να απασχολεί σημαντικά τον τουρισμό halal
Τις σημαντικότερες τάσεις που θα κυριαρχήσουν στα halal ταξίδια το 2020 αποκαλύπτει νέα μελέτη της CrescentRating. H μελέτη πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Mastercard.
Η έκθεση επισημαίνει ότι η τεχνολογία θα συνεχίσει να απασχολεί σημαντικά τον τουρισμό halal. Ειδικότερα, θα αποτελέσει τον κεντρικό οδηγό στην ενίσχυση και τη δημιουργία νέων εμπειριών.
Οι καινοτομίες όπως τα «παγκόσμια ταξιδιωτικά πορτοφόλια» θα αυξηθούν κατά το 2020. Η δημοτικότητα ορισμένων τηλεοπτικών εκπομπών που μπορούν να είναι προσβάσιμες μέσω streaming από παντού, επηρεάζουν επίσης το φιλικό προς τις μουσουλμάνους ταξιδιωτικό τοπίο.
Οι λιγότεροι δημοφιλείς προορισμοί για τους halal τουρίστες, ανταποκρίνονται πλέον στις απαιτήσεις των Μουσουλμάνων.
Οι μουσουλμάνοι Gen Z ταξιδιώτες θα αποτελούν το εργατικό δυναμικό και θα διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο στον καθορισμό της επόμενης φάσης του ταξιδιού halal.
Οι δαπάνες για τις μετακινήσεις των μουσουλμάνων παγκοσμίως, εκτιμώνται σε 189 δισεκατομμύρια δολάρια το 2018, σύμφωνα με την έκθεση της Παγκόσμιας Ισλαμικής Οικονομίας 2019/20 της DinarStandard, μητρικής εταιρείας της Salaam Gateway. Οι δαπάνες των μουσουλμάνων παγκοσμίως για ταξίδια αναμένεται να ανέλθουν στα 274 δισ. δολάρια μέχρι το 2024.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης