Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Πτωτικό άνοιγμα περιμένουν οι αναλυτές – Στο επίκεντρο ο ΟΠΑΠ λόγω εισαγωγής νέων μετοχών

tags :
ΧΑ: Πτωτικό άνοιγμα περιμένουν οι αναλυτές – Στο επίκεντρο ο ΟΠΑΠ λόγω εισαγωγής νέων μετοχών
Η στήριξη των 900 μονάδων αναμένεται να δοκιμαστεί ξανά – Χαμηλός εκτιμάται πως θα παραμείνει ο όγκος των συναλλαγών
Με το βλέμμα στις διεθνείς εξελίξεις θα είναι και πάλι η εγχώρια αγορά ενώ σύμφωνα με τους αναλυτές θα συνεχιστούν και οι επιλεκτικές τοποθετήσεις σε μετοχές με καλά θεμελιώδη και υψηλή μερισματική απόδοση.
Στο επίκεντρο θα βρεθεί η μετοχή του ΟΠΑΠ καθώς σήμερα πληρώνεται το μέρισμα του 1 ευρώ αλλά εισάγονται προς διαπραγμάτευση και οι νέες μετοχές που προέκυψαν από την επανεπένδυση του μερίσματος.
Υπενθυμίζεται πως 2.900 μέτοχοι του Οργανισμού επέλεξαν να επανεπενδύσουν το μέρισμα μεταξύ αυτών και ο βασικός μέτοχος Sazka Group, οποίος αυξάνει το ποσοστό του στο 41,7%.
Η τιμή μετατροπής ήταν τα 11,26 ευρώ.

Euroxx
Περιμένουμε η εγχώρια αγορά να διατηρήσει το βλέμμα τις στις διεθνείς εξελίξεις ενώ οι επιλεκτικές τοποθετήσεις θα συνεχιστούν.

Eurobank Equities
Για σήμερα περιμένουμε η αγορά να κινηθεί εκ νέου πτωτικά λόγω της αρνητικής ψυχολογίας που επικρατεί στις αγορές του εξωτερικού καθώς οι επιπτώσεις της εξάπλωσης του κορονοϊού συνεχίζουν να επηρεάζουν.

Beta
Οι χαμηλοί όγκοι συναλλαγών θα οδηγήσουν το ΧΑ χαμηλότερα και είναι πιθανή μία νέα δοκιμασία της στήριξης των 900 μονάδων.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης