Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η Frigoglass έλαβε χρυσή διάκριση από την EcoVadis για το 2019

tags :
Η Frigoglass έλαβε χρυσή διάκριση από την EcoVadis για το 2019

Για τρίτη συνεχή χρονιά, η Frigoglass επιβραβεύθηκε με Χρυσή Διάκριση από την EcoVadis για τις βιώσιμες και κοινωνικά υπεύθυνες πρακτικές της
Για τρίτη συνεχή χρονιά, η Frigoglass επιβραβεύθηκε με Χρυσή Διάκριση από την EcoVadis για τις βιώσιμες και κοινωνικά υπεύθυνες πρακτικές της.
Η εταιρεία κατατάχθηκε στο 1% μεταξύ όλων των καλύτερων αξιολογούμενων εταιριών παγκοσμίως.
"Η βιωσιμότητα αποτελεί κεντρικό άξονα της επιχειρηματικής μας στρατηγικής", σημειώνει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση και προσθέτει: "Είναι ενσωματωμένη στην κουλτούρα μας και στις στρατηγικές μας προτεραιότητες. Σημειώσαμε περαιτέρω πρόοδο σε όλους τους πυλώνες βιωσιμότητας που εφαρμόζουμε και σε σχέση με τις δεσμεύσεις μας ως προς τη βιωσιμότητα για τη βελτίωση του κλάδου, την προστασία του περιβάλλοντος και τη θετική μας επίδραση στους ανθρώπους και τις κοινότητες όπου δραστηριοποιούμαστε.
Η EcoVadis είναι μια κορυφαία πλατφόρμα ΕΚΕ (Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης), η οποία παρέχει ανεξάρτητη αξιολόγηση των επιδόσεων της ΕΚΕ.
Το δίκτυο ΕΚΕ της EcoVadis καλύπτει πάνω από 55.000 προμηθευτές, 198 τομείς και 155 χώρες. Η μεθοδολογία της βασίζεται σε διεθνή πρότυπα, όπως η GRI (Παγκόσμια Πρωτοβουλία Αναφοράς), το Παγκόσμιο Σύμφωνο των Εθνών και το ISO 26000.
Η Χρυσή διάκριση είναι αποτέλεσμα των βελτιωμένων επιδόσεών μας στις υπεύθυνες πρακτικές μας στις κατηγορίες "Περιβάλλον", "Εργασία και Ανθρώπινα Δικαιώματα" και "Βιώσιμες Προμήθειες", και μας κατατάσσει στους κορυφαίους προμηθευτές που αξιολογούνται από την EcoVadis όσον αφορά τη βιωσιμότητα.
Ο κύριος Νίκος Μαμουλής, Διευθύνων Σύμβουλος της Frigoglass, σχολίασε: "Είμαστε πολύ υπερήφανοι που λάβαμε τη Χρυσή διάκριση για τις βιώσιμες και κοινωνικά υπεύθυνες πρακτικές μας για τρίτη συνεχή χρονιά.
Η διάκριση αυτή επισφραγίζει την αποφασιστικότητά μας να βελτιώνουμε συνεχώς τις επιδόσεις μας, προσθέτοντας αξία σε όλους τους συνεργάτες μας και στην κοινωνία".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης