Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Creta Farms: Στις 27/2 η γενική συνέλευση για το σχέδιο εξυγίανσης

tags :
Creta Farms: Στις 27/2 η γενική συνέλευση για το σχέδιο εξυγίανσης
Για τις 27 Φεβρουαρίου ορίστηκε η Γενική Συνέλευση της Creta Farms
Για τις 27 Φεβρουαρίου ορίστηκε η Γενική Συνέλευση της Creta Farms για την έγκριση του σχεδίου εξυγίανσης.
Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 12.00 στο οίκημα των γραφείων της έδρας της Εταιρείας, στο 15ο χιλιόμετρο Εθνικής Οδού Ρεθύμνου – Ηρακλείου, περιοχή Πρίνου (θέση Λατζιμάς), Δήμου Ρεθύμνης, Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης.
Υπενθυμίζεται ότι χθες έπεσαν μετά από μαραθώνιο διαπραγματεύσεων οι υπογραφές μεταξύ των πιστωτριών τραπεζών και του ομίλου Impala για αναδιάρθρωση της Creta farms στα πλαίσια του πτωχευτικού κώδικα.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι τράπεζες έχουν συμφωνήσει με την Impala για την από κοινού χρηματοδότηση της εταιρίας κατά την ενδιάμεση περίοδο μέχρι την επικύρωση της συμφωνίας από το δικαστήριο.
Τόσο οι τράπεζες όσο και η Impala έχουν seniority στην ενδιάμεση χρηματοδότηση στην περίπτωση απρόοπτου γεγονότος που θα δημιουργήσει προβλήματα στην ολοκλήρωση της συναλλαγής.

H επίσημη ανακοίνωση

Η ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ ΑΒEΕ(η «Εταιρεία»)γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό ότι ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις με τους πιστωτές της και τον υποψήφιο στρατηγικό επενδυτή, ήτοι την Εταιρεία με  την  επωνυμία  «IMPALA  HELLAS ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ  ΚΑΙ  ΕΜΠΟΡΙΚΗ  ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ  ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ» και το διακριτικό τίτλο «IMPALA HELLAS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.», θυγατρική επιχείρηση  της  «BELLABULGARIAS.A.»και  επετεύχθη  Συμφωνία  Εξυγίανσης  της  Εταιρείας.
Η Συμφωνία αυτή θα ολοκληρωθεί και θα υλοποιηθεί υπό την προϋπόθεση της σχετικής επικύρωσής της (σύμφωνα με τα άρθρα 106β και δ του Ν. 3588/2007 όπως ισχύει) από τις αρμόδιες δικαστικές και διοικητικές αρχές.
Δεδομένων των ανωτέρω, η Εταιρεία θα προβεί άμεσα στην κατάθεση της αίτησης προς επικύρωση της ως άνω υπογραφείσας Συμφωνίας Εξυγίανσης ενώπιον του αρμοδίου Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ρεθύμνου.
Η Εταιρεία θα συνεχίσει να ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για τις περαιτέρω εξελίξεις αναφορικά με την πορεία της και την υλοποίηση της Συμφωνίας Εξυγίανσης
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης