Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φίλης: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ενωμένος – Δεν υπάρχει θέμα αλλαγής του ονόματος

Φίλης: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ενωμένος – Δεν υπάρχει θέμα αλλαγής του ονόματος
Οικονομικά συμφέροντα που τα ταΐζει η ΝΔ, έχουν επιλέξει να εμφανίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ ότι σπαράσσεται από διαμάχες είπε ο κ.Φίλης
Τη θέση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ενωμένος και ότι σε καμία περίπτωση δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα που θέλουν το κόμμα να σπαράσσεται από διαμάχες διατύπωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Φίλης.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Φίλης διέψευσε ρεπορτάζ της εφημερίδας «Τα Νέα», βάσει του οποίου η χθεσινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ έγινε σε πολεμικό κλίμα και ότι αυτή επισφράγισε τη διάσταση απόδεων.
«Το ρεπορτάζ της εφημερίδας δεν στοιχειοθετεί τον τίτλο του πρωτοσέλιδου.
Είναι λίγο κίτρινος.
Ήμουν μέσα και ξέρετε ότι δεν μασάω τα λόγια μου.
Είχαμε συνεννόηση» είπε ο κ.Φίλης.
«Διάφορα οικονομικά συμφέροντα που τα ταϊζει η Ν.Δ. με διάφορες νομοθετικές ρυθμίσεις που κάνει έχουν επιλέξει να εμφανίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ ότι σπαράσσεται από διαμάχες.
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ενωμένος.
Είναι δημοκρατικό κόμμα και παρότι έχασε στις εκλογές με υψηλό ποσοστό όπως το 32% συσπειρώνει πολλαπλάσια των ποσοστών του, νέα μέλη.
Είμαστε όλοι σε μία γραμμή υπεράσπισης των λαϊκών συμφερόντων που πλήττονται από τη Ν.Δ. που σημαίνει μια ισχυρή Αριστερά στην χώρα μας, ικανή να εκπροσωπεί ευρύτερα κοινωνικά στρώματα» υποστήριξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
«Η εντολή του λαού για μας στις εκλογές ήταν: να διορθωθούμε και να επανέρθουμε.
Το κόμμα μας είναι ένα αριστερό κόμμα.
Ένα κόμμα της σύγχρονης ριζοσπαστικής αριστεράς που μπορεί να χρησιμοποιεί ευρύτερες κοινωνικές συσπειρώσεις και ευρύτερα κοινωνικά και πολιτικά συμφέροντα» υπογράμμισε ο κ.Φίλης αναφέροντας πως «δεν υπάρχει θέμα αλλαγής ονόματος», αν και άφησε ανοιχτό το εάν θα προστεθεί δίπλα στο όνομα ΣΥΡΙΖΑ και κάτι άλλο, το οποίο όμως, όπως είπε, «θα αποφασιστεί στο Συνέδριο του κόμματος».
«Δεν υπάρχει σύγκρουση στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά διαφορετικές απόψεις και αυτό είναι υγεία για ένα κόμμα.
Ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα ηγεσίας και αυτό είναι θετικό στοιχείο διότι δεν προσωποποιούνται οι πολιτικές αντιθέσεις.
Υπάρχουν πολιτικές διαφωνίες αλλά όχι στρατόπεδα.
Στόχος μας είναι η σύνθεση» είπε ο κ.Φίλης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης