Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Ημέρα Υγείας και Ομορφιάς από το Athens Beverly Hills Medical Group

tags :
Ημέρα Υγείας και Ομορφιάς από το Athens Beverly Hills Medical Group
Ημέρα Υγείας και Ομορφιάς από το Athens Beverly Hills Medical Group
Η ιατρική ομάδα του Athens Beverly Hills Medical Group παρουσίασε τις πιο προηγμένες μεθόδους πλαστικής χειρουργικής, αισθητικής δερματολογίας, Κλινικής Πρόληψης και Αντιγήρανσης.
Η Δρ. Μαρία Οβρένοβιτς, ως επικεφαλής και Επιστημονική Διευθύντρια της Αμερικάνικης εταιρείας Cenegenics, παρουσίασε το πρόγραμμα Elite Health by Cenegenics, το πρώτο εξατομικευμένο πρόγραμμα κλινικής πρόληψης και αντιγήρανσης.
Το πρόγραμμα Cenegenics ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα με στόχο την πρόληψη, αψηφώντας όλες τις ασθένειες που σχετίζονται με το γήρας και επιτρέποντας μια πιο υγιή και νεανική εκδοχή του εαυτού μας.
Ο Δρ. Αθανάσιος Αθανασίου, Πλαστικός χειρουργός και Επιστημονικός Διευθυντής του Athens Beverly Hills, παρουσίασε την μέθοδο 4D High Definition.
Η πλέον εξελιγμένη και πρωτοποριακή μέθοδος λιποαναρρόφησης και λιπογλυπτικής που έγινε γνωστή από τους αστέρες του Hollywood, υπερτερεί σε σχέση με τις συμβατικές μεθόδους λιποαναρρόφησης καθώς αναδεικνύει τις δυναμικές μυϊκές γραμμές του σώματος, επιφέροντας θαυμαστά αποτελέσματα όπως επίπεδη και γραμμωμένη κοιλιά, σφριγηλά μπράτσα, ανορθωμένους γλουτούς, χωρίς τοπικό πάχος.
Οι κοιλιακοί μύες, τα 6-packs και 4-packs, οι δελτοειδείς και ραχιαίοι μύες τονίζονται και το σώμα έχει τη γράμμωση για την οποία σε άλλη περίπτωση θα απαιτούνταν εντατική άσκηση για πολλά έτη.
Επίσης πραγματοποιήθηκε και η επίσημη παρουσίαση της νέας πρωτοποριακής μεθόδου επεμβατικής σύσφιξης J Plasma Renuvion που σε συνδυασμό με τη 4D High Definition χαρίζει ένα σφριγηλό σώμα χωρίς λίπος.
Η Δρ. Θεοδώρα Φατσέα, Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος και Επιστημονική Διευθύντρια του Athens Beverly Hills, παρουσίασε το Liquid 360° Facelift-The D-Lift. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη θεραπεία, η οποία επιτυγχάνει την αποκατάσταση της χαλάρωσης και του όγκου του προσώπου, την λείανση των ρυτίδων και την ανανέωση. Με συνδυασμό ενέσιμων, νημάτων αλλά και τελευταίας τεχνολογίας μηχανημάτων, η επιδερμίδα ανανεώνεται και γίνεται πιο λαμπερή και σφριγηλή.
Το Liquid 360° Facelift-The D-Lift αποτελεί την ιδανική θεραπεία για τους ασθενείς που δεν επιθυμούν το επεμβατικό facelift αλλά προχωρούν σε θεραπείες που είναι σχεδιασμένες για να καλύψουν τις ιδιαιτερότητες του κάθε προσώπου χωριστά, διατηρώντας τη φυσικότητα και την αρμονία του προσώπου.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το www.abh-medicalgroup.com και το www.cenegenics.gr.

H ΙΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ TOY ATHENS BEVERLY HILLS MEDICAL GROUP

Image


Δρ. Μαρία Οβρένοβιτς, Βιοπαθολόγος – Επιστημονική Διευθύντρια Cenegenics. Από τις πρώτες ιατρούς στην Ελλάδα με πιστοποίηση στην ιατρική Κλινικής Πρόληψης & Aντιγήρανσης. Αποτελεί μέλος της ιατρικής επιστημονικής ομάδας της Cenegenics Global και συμμετέχει στην συνεχιζόμενή μετεκπαίδευση στον τομέα της Κλινικής Πρόληψης και Αντιγήρανσης, μιας σχετικά νέας ιατρική ειδικότητας στην Ελλάδα που εγγυάται ευεξία και μακροζωία.

Image

Δρ. Αθανάσιος Αθανασίου, Πλαστικός χειρουργός – Επιστημονικός Διευθυντής του Athens Beverly Hills Medical Group. Μετεκπαιδευθείς στη London Clinic, UK & στο Beverly Hills, California.
Έχει συνεργαστεί με διεθνούς φήμης πλαστικούς χειρουργούς χτίζοντας μία επιτυχημένη πορεία στον κλάδο της ιατρικής.
‘Έχει πραγματοποιήσει πάνω από 10.000 επεμβάσεις πλαστικής και επανορθωτικής χειρουργικής. Εφαρμόζει αποκλειστικά τη μέθοδο Vaser 4D High Definition, την πλέον εξελιγμένη και πρωτοποριακή μέθοδο λιποαναρρόφησης και λιπογλυπτικής.
Έχει δημοσιεύσει σε πολλά καταξιωμένα διεθνή και ελληνικά επιστημονικά περιοδικά και έχει παραχωρήσει πολλές διαλέξεις σε εγχώρια και διεθνή ιατρικά συνέδρια.

Image

Δρ. Θεοδώρα Φατσέα, Δερματολόγος Αφροδισιολόγος – Επιστημονική Διευθύντρια του Athens Beverly Hills Medical Group. Συμμετέχει ως Επικεφαλής Εκπαιδεύτρια στο European College of Aesthetic Medicine and Surgery (ECAMS) και μοιράζεται τις γνώσεις της και την πολυετή εμπειρία της με ιατρούς τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο, παρουσιάζοντας τις τελευταίες τεχνικές στον κλάδο της Αισθητικής Δερματολογίας.
Με πολυετή εμπειρία, είναι αδιαμφισβήτητα η αγαπημένη δερματολόγος των Επωνύμων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης