Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Σήμερα (5/2) η υπογραφή της συμφωνίας τραπεζών - Impala για την Creta Farms

tags :
Σήμερα (5/2) η υπογραφή της συμφωνίας τραπεζών - Impala για την Creta Farms
Aναρτήθηκε στο ΓΕΜΗ η πιστοποίηση της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου της Impala Hellas, ύψους 15 εκατ. ευρώ
Σήμερα στις 18:00 αναμένεται να υπογραφεί η συμφωνία των τραπεζών με την Impala Hellas για την Creta Farms, σύμφωνα με πληροφορίες.
Νωρίτερα σήμερα αναρτήθηκε στο ΓΕΜΗ η πιστοποίηση της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου της Impala Hellas, ύψους 15 εκατ. ευρώ.
Όπως μετέδωσε το bankingnews.gr. κορυφαίο στέλεχος της EY επιβεβαίωσε το σχετικό ρεπορτάζ του ΒΝ, που ανέφερε ότι υπήρξε πρόταση από βρετανικό Fund, τονίζοντας ότι διεθνείς επενδυτές  χτυπούν την πόρτα  της Ελλάδας αναζητώντας  επενδυτικές ευκαιρίες και με το συγκεκριμένο Fund πλέον η EY είναι σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας.    Εν τω μεταξύ κύκλοι προσκείμενοι στον όμιλο Βιντζηλαίου επισημαίνουν ότι «Όλα είναι έτοιμα», αναφέροντας  ότι  με την κατάθεση του αιτήματος εξυγίανσης της εταιρείας στο αρμόδιο δικαστήριο και με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, η εταιρία θα μπει σε τροχιά απόλυτης κανονικότητας.
Την Πέμπτη το διοικητικό συμβούλιο της Creta Farms αναμένεται να απευθύνει πρόσκληση στους μετόχους σε γενική συνέλευση με σκοπό να επισφραγιστεί η συμφωνία με τους πιστωτές και η ΓΣ να εγκρίνει τη διαδικασία κατάθεσης  τους αιτήματος  στο Πτωχευτικό Κώδικα  με βάση τα άρθρα 106 β και δ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης