Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Ποιες είναι οι τάσεις στις βραχυπρόθεσμες κρατήσεις καταλυμάτων

tags :
Ποιες είναι οι τάσεις στις βραχυπρόθεσμες κρατήσεις καταλυμάτων
Η μελέτη της Rent’s United είναι ένας περιεκτικός πόρος εξειδικευμένων καταλόγων για βραχυπρόθεσμες ενοικιάσεις
Τις πέντε κορυφαίες τάσεις ταξιδιού στις βραχυπρόθεσμες κρατήσεις καταλυμάτων για το 2020, αποκαλύπτει μελέτη της Rent’s United.
Η μελέτη που δημοσιεύτηκε στην πρώτη έκδοση του περιοδικού “Who’s Who of Short-Term Rental Listing”, είναι ένας περιεκτικός πόρος εξειδικευμένων καταλόγων για βραχυπρόθεσμες ενοικιάσεις.
Και μια πολύτιμη πηγή για τους διαχειριστές ακινήτων και τους ταξιδιώτες.



Οι 5 τάσεις στις βραχυπρόθεσμες κρατήσεις καταλυμάτων

1. Ψηφιακοί νομάδες
Οι ψηφιακοί νομάδες αυξάνονται καθώς η ευέλικτη εργασία, σε συνδυασμό με τη βελτίωση της τεχνολογίας, επιτρέπει στους εργαζομένους να ταξιδεύουν και να δουλεύουν εξ’ αποστάσεως σε ξένες χώρες.
Συχνά οι νομάδες με τις οικογένειες τους παραμένουν για αρκετό διάστημα σε προορισμούς. Αυτές οι οικογένειες στοχεύουν σε εξειδικευμένες τοποθεσίες κατά τη διάρκεια της έρευνάς τους. Και έχουν ειδικές απαιτήσεις λόγω της αυξημένης διάρκειας της παραμονής τους.

2. Διαδρομές μετασχηματισμού
Η εποχή της “εμπειρίας του ταξιδιού” έρχεται στο τέλος της και θα αντικατασταθεί από ταξίδια μετασχηματισμού. Οι άνθρωποι επιθυμούν όλο και περισσότερο να αλλάζουν, δίνοντας πίσω στην κοινότητα την οποία επισκέπτονται.
Πολλές ταξιδιωτικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο δίνουν ακόμα και το 50% της αμοιβής τους σε ένα κοινωνικό πρόγραμμα που επιλέγεται από τους κατοίκους της περιοχής. Από δωρεές σε φιλανθρωπική οργάνωση έως την φύτευση δέντρων.

3. Διαδρομές ποικιλίας
Τα βραχυπρόθεσμα καταλύματα που σέβονται τους ταξιδιώτες LGBTQ και τις φιλικές προς το χαλάλ κοινότητες, μπορούν πλέον να δικτυωθούν πιο εύκολα σε εξειδικευμένους ιστότοπους όπως το Golightly, misterbnb και το Halalbooking. Αυτές οι τοποθεσίες αποσκοπούν στη σύνδεση των συγκεκριμένων κοινοτήτων ώστε να ταξιδεύουν με μεγαλύτερη ασφάλεια.

4. Μικρο-ταξίδια
Καθώς η βιομηχανία γίνεται πιο επαγγελματική, βλέπουμε μια αύξηση στις τοποθεσίες που δέχονται διαμονές 2 διανυκτερεύσεων και κρατήσεις τελευταίας στιγμής. Τοποθεσίες που φροντίζουν αυτό το συγκεκριμένο είδος ταξιδιού προσφέρουν άμεση διαθεσιμότητα σε βραχυπρόθεσμες μισθώσεις.

5. Αθλητικός τουρισμός
Ο αθλητικός τουρισμός έχει γίνει ευρέως δημοφιλής. Όλο και περισσότεροι ταξιδεύουν για παρακολούθηση ή συμμετοχή σε ένα αθλητικό γεγονός. Τοποθεσίες όπως το World Sports Villas και το Sportihome προσφέρουν βραχυπρόθεσμα καταλύματα γύρω από μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις για άτομα που αναζητούν αθλητικούς προορισμούς.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης