Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Hard Rock: Να παρέμβει ο Κ. Μητσοτάκης - Έχουμε αντιμετωπιστεί μεροληπτικά

tags :
Hard Rock: Να παρέμβει ο Κ. Μητσοτάκης - Έχουμε αντιμετωπιστεί μεροληπτικά
Η Hard Rock ζητά από τον Μητσοτάκη να εργαστεί με γνώμονα την υπόσχεση της κυβέρνησής του για ένα φιλικό προς τις επιχειρήσεις περιβάλλον
"Έχουμε εμπιστοσύνη ότι οι δικαστικές και διοικητικές Αρχές στην Ελλάδα ή την Ευρωπαϊκή Ένωση θα αναγνωρίσουν ότι η Hard Rock έχει αντιμετωπιστεί μεροληπτικά".
Αυτό ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Hard Rock International, η οποία κατέθεσε προδικαστική προσφυγή στην Ελλάδα αναφορικά με την πρόσφατη απόφαση της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).
Με βάση τα στοιχεία που συλλέχθηκαν, η Hard Rock πιστεύει ότι η απόφαση της ΕΕΕΠ είναι εσφαλμένη.
"Η Hard Rock παραμένει βέβαιη για την προσφορά της και πιστεύει ακράδαντα ότι η πρότασή της είναι η καλύτερη για το έργο του Ελληνικού και την Ελλάδα.
Έχουμε εμπιστοσύνη ότι οι δικαστικές και διοικητικές Αρχές στην Ελλάδα ή την Ευρωπαϊκή Ένωση θα αναγνωρίσουν ότι η Hard Rock έχει αντιμετωπιστεί μεροληπτικά.
Η Hard Rock εξακολουθεί να υποστηρίζει τη σημερινή ελληνική κυβέρνηση και ελπίζει ότι ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα αναλάβει προσωπικά δράση για να διερευνήσει όσα ισχυριζόμαστε στην προσφυγή μας και θα εργαστεί με γνώμονα την υπόσχεση της κυβέρνησής του για ένα φιλικό προς τις επιχειρήσεις περιβάλλον και ένα λαμπρό μέλλον για την Ελλάδα", καταλήγει η ανακοίνωση της Hard Rock.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης