Καρούτζος: Μετέτρεψαν τον ΕΔΟΕΑΠ σε υποκατάστημα της Κουμουνδούρου

Καρούτζος: Μετέτρεψαν τον ΕΔΟΕΑΠ σε υποκατάστημα της Κουμουνδούρου
Ο Πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ έφτασε να μετατρέψει μια απλή εκδήλωση όπως είναι η κοπή πίττας σε εκδήλωση προώθησης των επαναστατικών (εκ της ασφάλειας της αντιπολίτευσης) πρακτικών
Την ώρα που οι ιδιοκτήτες των ΜΜΕ έχουν προσφύγει στο ΣτΕ κατά της εισφοράς του 2% επί του κύκλου εργασιών, η διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ αντί να σκεφτεί την ανάγκη για ενότητα απέναντι στη μεγάλη μάχη, επιλέγει την τακτική της ΣΥΡΙΖΟποίησης του Οργανισμού.
Αντί να αντιμετωπίσει θεσμικά τον ΕΔΟΕΑΠ και να τον κρατήσει μακριά από κομματικές εξαρτήσεις, τον έχει μετατρέψει σε υποκατάστημα της Κουμουνδούρου προσλαμβάνοντας αφειδώς πάνω από 40 στελέχη και εργαζόμενους που στη μεγάλη τους πλειοψηφία έχουν ως βασικό προσόν τα κομματικά διαπιστευτήρια του ΣΥΡΙΖΑ.
Αυτό καταγγέλουν τα μέλη του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ, Νίκος Καρούτζος και Άντζυ Σταθάτου, αναφέροντας ότι ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί είναι ότι ο Πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ έφτασε να μετατρέψει μια απλή εκδήλωση όπως είναι η κοπή πίττας σε εκδήλωση προώθησης των επαναστατικών (εκ της ασφάλειας της αντιπολίτευσης) πρακτικών.
Όπως αναφέρουν, "ο πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ εμφανίστηκε να δηλώνει ότι κλήθηκε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ κ. Τάσος Γαϊτάνης αλλά «όχι μόνο δεν προσήλθε αλλά και μπήκε στον κόπο να απαντήσει καν».
Έτσι έδωσε πάσα στον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ να επιτεθεί στην κυβέρνηση γιατί «δεν ενδιαφέρεται για τον ΕΔΟΕΑΠ».
Επειδή όμως το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, η αλήθεια είναι η εξής.
Το γραφείο τύπου του ΕΔΟΕΑΠ έστειλε απλά ένα email στο κόμμα της ΝΔ , στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας (την τελευταία στιγμή δηλαδή) και χωρίς καν να μπει στον κόπο να τηλεφωνήσει αν δει αν ελήφθη και χωρίς καν στην πρόκληση να αναγράφει το τυπικό παρακαλώ επιβεβαιώστε.
Την περασμένη Τετάρτη τηλεφώνησε η γραμματέας του κ. Γαϊτάνη να ερωτήσει για τα διαδικαστικά και την ενημέρωσε το γραφείο τύπου ότι επρόκειτο για μια σύντομη διαδικασία να κοπούν κομμάτια πίττας και ότι δεν υπάρξουν τοποθετήσεις των παρευρισκόμενων.
Την Τετάρτη το απόγευμα προέκυψε ένα σοβαρό θέμα στον κ. Γαϊτάνη και η γραμματέας του έψαχνε να ενημερώσει το γραφείο Τύπου του ΕΔΟΕΑΠ αλλά δεν σήκωνε κανένας το τηλέφωνο. Βλέπετε, το Γραφείο Τύπου του Οργανισμού λειτουργεί με ωράριο Δημοσίου!
Την Πέμπτη το πρωί μετά κόπων και βασάνων βρήκε κάποιον να απαντήσει κι ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει -για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους- η δυνατότητα να παραστεί ο κ. Γαϊτάνης.
Παρ όλα αυτά ο κ. Καπάκος σα να μην συμβαίνει τίποτα έκανε το show που έκανε στην κοπή της πίττας. Αυτό όμως ήταν το λιγότερο καθώς μετά την ολοκλήρωση του show μέλος του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ προερχόμενο από την παράταξη Αντωνιάδου (η οποία γνωστόν αποτελεί ουρά του ΣΥΡΙΖΑ) τηλεφώνησε στον κ. Γαϊτάνη και του ζήτησε να κάνει δήλωση για τον ΕΔΟΕΑΠ. Ο κ. Γαϊτάνης παρ ότι αντιμετώπιζε σοβαρότατο προσωπικό ζήτημα ανταποκρίθηκε άμεσα με αποτέλεσμα να εκδοθεί ανακοίνωση του ΕΔΟΕΑΠ που ανέφερε ότι όλα τα κόμματα στηρίζουν τον Οργανισμό και στην οποία μπήκε περικεκομένη η δήλωση Γαϊτάνη. Μάλιστα! Αυτός ο «κακός» εκπρόσωπος της ΝΔ  που έχει λούσει από βήματος αλλά και εκτός βήματος με κοσμητικά επίθετα ο Πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ νωρίτερα. Ούτε ο Γκαίμπελς τέτοιες πρακτικές", καταλήγουν τα δύο μέλη του ΕΔΟΕΑΠ.
Μάλιστα, αναφέρουν ότι ο κ. Καπάκος δεν είχε να πει ούτε μια καλή κουβέντα, για την ακρίβεια δεν είπε καμία κουβέντα για το προσωπικό του Οργανισμού. Προφανώς περιμένει να γίνουν όλοι ΣΥΡΙΖΑ για να είναι ικανοποιημένος".

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS