Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Συρία: Τουλάχιστον εννέα άμαχοι νεκροί σε αεροπορικές επιδρομές στην Ιντλίμπ

tags :
Συρία: Τουλάχιστον εννέα άμαχοι νεκροί σε αεροπορικές επιδρομές στην Ιντλίμπ
Ανάμεσα στα θύματα υπάρχουν "επτά μέλη της ίδιας οικογένειας" που σκοτώθηκαν "σε αεροπορικές επιδρομές" στο χωριό Σαρμίν της επαρχίας Ιντλίμπ
Τουλάχιστον εννέα άμαχοι, ανάμεσά τους παιδιά, σκοτώθηκαν την Κυριακή (2/2/2020) στη Συρία σε αεροπορικές επιδρομές που αποδίδονται στη συριακή αεροπορία ή στον Ρώσο σύμμαχό της στη βορειοδυτική πλευρά της χώρας, περιοχή που ελέγχεται από τζιχαντιστές και αντάρτες, ανακοίνωσε μη κυβερνητική οργάνωση.
Ανάμεσα στα θύματα υπάρχουν "επτά μέλη της ίδιας οικογένειας" που σκοτώθηκαν "σε αεροπορικές επιδρομές" στο χωριό Σαρμίν της επαρχίας Ιντλίμπ, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Με την υποστήριξη της Μόσχας, ο Bashar al - Assad συνεχίζει να δηλώνει αποφασισμένος να ανακτήσει όλη τη χώρα που είναι σε πόλεμο από το 2011.
Τις τελευταίες εβδομάδες, έπειτα από φονικούς βομβαρδισμούς και χερσαίες μάχες, ο 'Ασαντ κατέκτησε εδάφη της Ιντλίμπ, η οποία είναι το τελευταίο μεγάλο προπύργιο των τζιχαντιστών και των ανταρτών.
Στο χωριό Σαρμίν, ανταποκριτής του Γαλλικού Πρακτορείου είδε διασώστες να αναζητούν τα πτώματα μέσα στα συντρίμμια ενός διώροφου σπιτιού, που τώρα είναι ένας σωρός από πέτρες.
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης