Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Η υποχώρηση του ΧΑ και ποιος εισηγμένος επιχειρηματίας ευνοείται

tags :
Η υποχώρηση του ΧΑ και ποιος εισηγμένος επιχειρηματίας ευνοείται
Ο όγκος στη μετοχή της Καράτζης έχει αυξηθεί στις 110 χιλ. τεμάχια. Αντιστοιχεί σε λιγότερο από 1%, αλλά πλέον το 90% έρχεται πιο κοντά
Η υποχώρηση των τιμών των μετοχών, δημιουργούν ευκαιρίες και κάποιοι τρέχουν να βελτιώσουν τη ρευστότητά τους και να αγοράσουν μετοχές.
Η στήλη είχε αναφέρει πως η δημόσια πρόταση της Καράτζης θα πετύχει και πως ο χαμηλός όγκος των προηγούμενων ημερών είχε να κάνει κυρίως με την απουσία ευκαιριών.
Μέτοχοι μειοψηφίας σημείωναν στη στήλη πως οι μετοχές που έχουν στην Καράτζης, είναι σα να έχουν τα χρήματα στην τράπεζα, και ανέφεραν επίσης που πρόκειται να πουλήσουν αλλά δε βιάζονταν αφού δεν έβρισκαν κάποια ελκυστική μετοχή να αγοράσουν.
Λόγω των απωλειών της σημερινής συνεδρίασης (και άλλων χρηματιστηρίων φυσικά πλην του ΧΑ), ο όγκος στη μετοχή της Καράτζης έχει αυξηθεί στις 110 χιλ. τεμάχια.
Ο όγκος αντιστοιχεί σε λιγότερο από 1%, αλλά πλέον το 90% έρχεται πιο κοντά.
Έτσι ο μεγάλος κερδισμένος της σημερινής ημέρας είναι ο κ.Καράτζης, ο οποίος βλέπει πως μετά από αρκετές μέρες αρχίζει να βελτιώνει το ποσοστό του στην εταιρεία και να πλησιάζει το 90% που θα του δώσει το δικαίωμα να αφαιρέσει τη μετοχή από το ΧΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης