Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ελληνική Λύση: Με την τροπολογία Αυγενάκη τινάζεται το πρωτάθλημα στον αέρα

tags :
Ελληνική Λύση: Με την τροπολογία Αυγενάκη τινάζεται το πρωτάθλημα στον αέρα
Την απομάκρυνση του υφυπουργού Αθλητισμού ζητά το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου
Σφοδρή κριτική στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και στον υφυπουργό Αθλητισμού, Αυγενάκη άσκησε η «Ελληνική Λύση» για την υπερψήφιση της τροπολογίας για τη μείωση των ποινών ποδοσφαιρικών ομάδων.
Συγκεκριμένα με ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει:
«Σήμερα η κυβέρνηση παρανόμως νομοθέτησε μέσα στον πανικό της δημιουργώντας μεγαλύτερα προβλήματα από αυτά που ήθελε να λύσει.
Δυστυχώς για τη Νέα Δημοκρατία και τον κ. Μητσοτάκη, ο Υπουργός κ. Αυγενάκης αντί να απομακρυνθεί από τον πρωθυπουργό απομακρύνεται η Νέα Δημοκρατία από την λογική και το κοινό περί δικαίου αίσθημα.
Με αυτή την απόφαση οποιοσδήποτε από εδώ και πέρα χρηματίζει, στήνει αγώνες ή κατηγορείται και οδηγείται στα δικαστήρια η ομάδα στην οποία θα συμμετέχει και θα προεδρεύει, θα αθωώνεται χωρίς καμία κύρωση.
Ήδη υπάρχουν υποθέσεις εκκρεμών στημένων αγώνων.
Επίσης με αυτή την απόφαση το πρωτάθλημα τινάζεται στον αέρα αδικώντας ή ευεργετώντας τους ολιγάρχες που ελέγχουν τις ομάδες.
Με την τροπολογία αυτή άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου λόγω της διαπλοκής της Νέας Δημοκρατίας με ολιγάρχες, ρίχνοντας λάδι στην φωτιά των οπαδών με συνέπεια από εδώ και πέρα να μιλούν εύλογα πολλοί για «κλοπή» του πρωταθλήματος.
Αντί να απομακρύνουν τον «εμπρηστή» αλλά υπάκουο υπουργό, δυναμιτίζουν μέσω των οπαδών την κοινωνική συνοχή με απρόβλεπτες εξελίξεις στο μέλλον για την Ελλάδα που αντιμετωπίζει τεράστια εθνικά θέματα.
Υ.Γ. προς τη ΝΔ: Αδικούμενοι οι άνθρωποι μάλλον οργίζονται ή βιαζόμενοι».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης