Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Folli Follie: Κατοχύρωσε την εμπορία του brand κοσμημάτων Links of London

tags :
Folli Follie: Κατοχύρωσε την εμπορία του brand κοσμημάτων Links of London
H Folli Follie απέκτησε τo σύνολο των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας της Links (London) Limited
To σύνολο των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας της Links (London) Limited, απέκτησε η Folli Follie, κατοχυρώνοντας τη συνέχιση εμπορίας του εν λόγω brand κοσμημάτων στην Ελλάδα και παγκοσμίως.
Ειδικότερα, η FF Group ανακοίνωσε  ότι απέκτησε, δυνάμει της από 10 Ιανουαρίου 2020 Σύμβασης με τον Administrator της θυγατρικής “Links (London) Limited”, το σύνολο των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας της Links (London) Limited, που περιελάμβανε ουσιαστικά το σύνολο των σημάτων και των λοιπών δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας σχετικά με τη "Links of London ", υπό όρο αποκλειστικής άδειας υπέρ των διαχειριστών της Links (London) Limited μέχρι τον Μάρτιο του 2020.
Η αγορά αυτή υλοποιήθηκε ουσιαστικά με τη διαγραφή μέρους του ενδοεταιρικού χρέους της Links of London προς την Εταιρεία.
Η αγορά που περιγράφεται παραπάνω θα επιτρέψει στην Εταιρεία να αποκαταστήσει τις δραστηριότητες της Links of London χωρίς προηγούμενες υποχρεώσεις, σημειώνει η Folli Follie στην ανακοίνωσή της.
Η Links of London αποτελεί σημαντικό μέρος της μελλοντικής επιχειρηματικής στρατηγικής της Εταιρείας ως μέρος του συνολικού σχεδίου αναδιάρθρωσης της Εταιρείας.
Ακολούθως των ανωτέρω, η Εταιρεία κατοχυρώνει την συνέχιση εμπορίας του εν λόγω brand στην Ελλάδα και παγκοσμίως. Η Εταιρεία στοχεύει στην εξυγίανση και εκ νέου ανάπτυξη του βραβευμένου βρετανικού brand κοσμημάτων Links of London, στο πλαίσιο του συνολικού σχεδίου εξυγίανσης του Ομίλου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης