Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Το CVC με 640-650 θα αγοράσει την Εθνική Ασφαλιστική - Το nomination committee της Εθνικής προκρίνει Β Καραμούζη για νέος ΓΔ εταιρικής τραπεζικής

Το CVC με 640-650 θα αγοράσει την Εθνική Ασφαλιστική - Το nomination committee της Εθνικής προκρίνει Β Καραμούζη για νέος ΓΔ εταιρικής τραπεζικής
Συνεδριάζει 29 Ιανουαρίου το nomination committee της Εθνικής τράπεζας για τις διοικητικές αλλαγές στην Διεύθυνση Εταιρικής Τραπεζικής
Στις 14 Φεβρουαρίου 2020 ολοκληρώνεται ο πλήρης οικονομικός έλεγχος της Εθνικής Ασφαλιστικής και στόχος είναι οι δεσμευτικές προσφορές των υποψηφίων ενδιαφερομένων να υποβληθούν έως τις 21 Φεβρουαρίου.
Όπως έχει αναφερθεί το CVC με 640 με 650 εκατ ή 0,65 B/V με 1 δισεκ. αποτίμηση πιθανότατα θα είναι ο πλειοδότης για την Εθνική Ασφαλιστική.
Η Εθνική επιμένει ότι ο διαγωνισμός θα προχωρήσει και η Ασφαλιστική θα πωληθεί χωρίς να χρειαστεί να πάει σε IPO μέσω του χρηματιστηρίου.
Τα 640 με 650 εκατ φαντάζουν ένα τίμημα για το 80% της Εθνικής Ασφαλιστικής που θα μπορούσε να δεχθεί η Εθνική τράπεζα.

Συνεδριάζει 29 Ιανουαρίου το nomination committee της Εθνικής

Εν τω μεταξύ σήμερα 29 Ιανουαρίου 2020 συνεδριάζει το nomination committee της Εθνικής για να επιλέξει ποιος εκ των δύο υποψηφίων θα αναλάβει την θέση του Γενικού Διευθυντή Εταιρικής Τραπεζικής.
Οι δύο υποψήφιοι είναι ο Βασίλης Καραμούζης και Γιώργος Κουτσουδάκης οι οποίοι κατέχουν θέσεις βοηθού Γενικού Διευθυντή Εταιρικής Τραπεζικής.
Τα δύο στελέχη θα αξιολογηθούν από το nomination committee.
Όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου βρίσκονται στην Αθήνα και 29 και 30 Ιανουαρίου που συνεδριάζει το διοικητικό συμβούλιο θα αποφασίσουν ποιος θα αναλάβει την νέα διεύθυνση.
Το βασικό σενάριο θέλει να αναλαμβάνει ο Καραμούζης Γενικός Διευθυντής αλλά με αυξημένες αρμοδιότητες και στον Κουτσουδάκη.
Ο Καποτόπουλος που παραμένει στο διοικητικό συμβούλιο υπάρχει ένα πλάνο αποχώρησης του από την τράπεζα έως την Γενική Συνέλευση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης