Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κρεμλίνο: Έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να περιορίσουμε την εξάπλωση του κοροναϊού

Κρεμλίνο: Έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να περιορίσουμε την εξάπλωση του κοροναϊού
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Dmitry Peskov, τόνισε ότι η Μόσχα έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αντιμετώπιση του κοροναϊού
Τη θέση ότι η Ρωσία έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να περιορίσει την εξάπλωση του κοροναϊού, διατύπωσε σήμερα (27/1) το Κρεμλίνο, μέσω δηλώσεων που πραγματοποίησε ο προεδρικός εκπρόσωπος, Dmitry Peskov.
Ειδικότερα, απαντώντας σε ερώητηση δημοσιογράγων σχετικά με το ζήτημα, ο κ. Peskov ανέφερε πως «δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να περιορίσουμε την εξάπλωση του κοροναϊού».
Παράλληλα, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου αναφέρθηκε και στις δηλώσεις που πραγματοποίησε νωρίτερα η επικεφαλής της Ρωσικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας για την Εποπτεία και Προστασία των Καταναλωτών, Anna Popova, ότι μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κανέναν επιβεβαιωμένο κρούσμα στη Ρωσία.
Σημειώνεται ότι η κα Popova είχε δηλώσει πως υπήρξαν πάνω από 100 περιπτώσεις ατόμων τα οποία είχαν επισκεφθεί την Κίνα και εξετάστηκαν, χωρίς ωστόσο να ανιχνεύεται ο κοροναϊός σε κάποια από αυτές τις περιπτώσεις.
Νωρίτερα, ο Ρώσος υφυπουργός Υγείας, Sergei Krayevoy, ανέφερε ότι το Υπουργείο προσπαθεί να δημιουργήσει ένα αποτελεσματικό εμβόλιο κατά του ιού, καθώς και ότι συνεργάζεται με τους Κινέζους επιστήμονες προκειμένου να αποκτήσει βιολογικό υλικό για να προχωρήσει με τη δημιουργία του εμβολίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης