Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Ποιες είναι οι τάσεις πολυτελείας στα μικρά ξενοδοχεία

tags :
Ποιες είναι οι τάσεις πολυτελείας στα μικρά ξενοδοχεία
Η έκθεση Luxury Travel Trends Report συγκέντρωσε τα δεδομένα της από πάνω από 520 ανεξάρτητα ξενοδοχεία της SLH με πρότυπο τους τις πολυτελείς υπηρεσίες στον κλάδο
Τις τάσεις στα μικρά πολυτελή ξενοδοχεία και θέρετρα το 2020, αποκαλύπτει η ετήσια έκθεση Luxury Travel Trends Report.
Η έκθεση συγκέντρωσε τα δεδομένα της από πάνω από 520 ανεξάρτητα ξενοδοχεία της Small Luxury Hotels of the World (SLH) με πρότυπο τους τις πολυτελείς υπηρεσίες στον κλάδο.

Συνειδητή πολυτέλεια
Με την αυξανόμενη ζήτηση οικολογικών καταλυμάτων, η SLH θα δρομολογήσει το Μανιφέστο Αειφορίας το 2020. Στόχος είναι η συνειδητή προσπάθεια μείωσης χρήσης πλαστικών, να επιδιώξει την ουδετερότητα του άνθρακα και να ενσωματώσει τη βιο-αρχιτεκτονική στα ξενοδοχεία.

Διασπαρμένα Ξενοδοχεία
Διανέμοντας διαφορετικές περιοχές ενός τυπικού ξενοδοχείου σε διαφορετικά κτήρια, τα διασκορπισμένα ξενοδοχεία προσφέρουν ένα μοναδικό συναίσθημα κοινότητας που δεν μπορεί να βρεθεί στα απλά ξενοδοχεία.

Αναβάθμιση των αποδράσεων
Η αναβάθμιση των αποδράσεων δίνει στους ταξιδιώτες πρόσβαση σε νέες δεξιότητες από εμπειρογνώμονες. Για παράδειγμα, ο Ολυμπιονίκης σκι Άντριου Ουέϊμπρεχτ είναι αποκλειστικός εκπαιδευτής στο Mirror Lake Inn Resort & Spa στο Whiteface Mountain.

Ευεξία
Οι φυσικές θεραπείες spa όπως ηφαιστειακής λάσπης και αγιουρβέντα θα εμφανίζονται ολοένα και περισσότερο στα πολυτελή ξενοδοχεία το 2020. Η σημασία του ύπνου θα τονιστεί επίσης περισσότερο και πολλά ξενοδοχεία θα προσφέρουν καινοτόμες λύσεις για να εξασφαλίσουν στους επισκέπτες την ιδανική ξεκούραση.

Επιστροφή στο πραγματικό φαγητό
Οι υγιεινές επιλογές εστιατορίων και ιδιαίτερα vegan θα είναι σε άνοδο. Ο λευκός άνθρακας γνωστός ως binchotan -ο καλύτερος ξυλάνθρακας για ψήσιμο τροφίμων- θα κυριαρχήσει στον παραδοσιακό τρόπο μαγειρέματος.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης