Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Η Aegean συνδέει την Ρόδο τον χειμώνα με ευρωπαϊκούς προορισμούς

tags :
Η Aegean συνδέει την Ρόδο τον χειμώνα με ευρωπαϊκούς προορισμούς
Την απόφαση ανακοίνωσαν στον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο, ο διευθυντής Πωλήσεων Νοτίου Ελλάδας και Νήσων Αιγαίου της Aegean Πάρης Επιτροπάκης και η υπεύθυνη Πωλήσεων Ρόδου Ειρήνη Δανά
Η Aegean επεκτείνει το πτητικό της έργο στην Ρόδο κατά τους χειμερινούς μήνες, συνδέοντας τη με ευρωπαϊκούς προορισμούς.
Επί μονίμου βάσεως ένα αεροσκάφος της θα σταθμεύει στο αεροδρόμιο “Διαγόρας” της Ρόδου.
Και θα συνδέει με καθημερινές πτήσεις το νησί με χώρες της κεντρικής και βόρειας Ευρώπης και της Σκανδιναβίας, από τον Οκτώβριο μέχρι και Δεκέμβριο, βάσει συμφωνιών που έχει συνάψει η Aegean με τουριστικούς φορείς των αντίστοιχων χωρών.
Την απόφαση ανακοίνωσαν στον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο, ο διευθυντής Πωλήσεων Νοτίου Ελλάδας και Νήσων Αιγαίου της Aegean Πάρης Επιτροπάκης και η υπεύθυνη Πωλήσεων Ρόδου Ειρήνη Δανά.
Η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή και της πρώην Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, Μαριέτας Παπαβασιλείου, ήταν το επιστέγασμα μια σειράς επαφών της Περιφέρειας με την Aegean, για την επίτευξη του στόχου της επέκτασης της τουριστικής περιόδου και κατά τους χειμερινούς μήνες.
Ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εξέλιξη επισημαίνοντας πως “η επιμήκυνση επιτυγχάνεται με δράση, πρωτοβουλίες, συνεργασίες και αποφάσεις. Ευχαριστούμε Aegean Airlines.
Με την απόφασή της αυτή, να στηρίξει την επέκταση της τουριστικής περιόδου κατά τους χειμερινούς μήνες, στηρίζει το μεγάλο στοίχημα του ελληνικού τουρισμού, της ελληνικής οικονομίας και των νησιών μας”.
Λεπτομέρειες σχετικά με την απόφαση θα ανακοινωθούν προσεχώς από την Aegean.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης