Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Το νέο εργαλείο της KAYAK στα ταξίδια

tags :
Το νέο εργαλείο της KAYAK στα ταξίδια
Το χρήσιμο εργαλείο που έχει σχεδιαστεί για όσους ταξιδεύουν σε περισσότερους από έναν προορισμούς θα υπολογίζει τις φθηνότερες διαδρομές μεταξύ πολλών πόλεων για μεγαλύτερη εξοικονόμηση χρημάτων
Ακόμα πιο εύκολη την οργάνωση ταξιδιών με πολλούς προορισμούς, φιλοδοξεί να κάνει η KAYAK με το νέο προϊόν της το “Trip Builder”.
Το χρήσιμο εργαλείο που έχει σχεδιαστεί για όσους ταξιδεύουν σε περισσότερους από έναν προορισμούς θα υπολογίζει τις φθηνότερες διαδρομές μεταξύ πολλών πόλεων για μεγαλύτερη εξοικονόμηση χρημάτων.
Για παράδειγμα, οι ταξιδιώτες που ταξιδεύουν από το Ηνωμένο Βασίλειο στη Νέα Υόρκη, με στάσεις στο Δουβλίνο και το Παρίσι, μπορούν εύκολα να δουν τον πιο οικονομικό τρόπο από μια πόλη στην άλλη, με μια απλή αναζήτηση.
Το KAYAK θα δίνει τώρα στους ταξιδιώτες περισσότερες επιλογές για να σχεδιάσουν ένα ταξίδι που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό τους.
Το αρχικό λανσάρισμα γίνεται από το Kiwi.com, την ηλεκτρονική μηχανή αναζήτησης που συνδυάζει πτήσεις και επιλογές εδάφους.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης