Διεθνή

Στο Λευκό Οίκο Netanyahu και Gantz να συζητήσουν με τον αντιπρόεδρο Pence για τη Μ. Ανατολή

Στο Λευκό Οίκο Netanyahu και Gantz να συζητήσουν με τον αντιπρόεδρο Pence για τη Μ. Ανατολή
Ο πρόεδρος Trump μου ζήτησε να μεταφέρω πρόσκληση σε Netanyahu και Gantz για να συζητήσουμε περιφερειακά θέματα και την προοπτική ειρήνης στους Αγίους Τόπους, δήλωσε ο Αμερικανός αντιπρόεδρος
Ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Mike Pence προσκάλεσε τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Benjamin Netanyahu και τον πολιτικό του αντίπαλο Benny Gantz να επισκεφθούν την Ουάσιγκτον την επόμενη εβδομάδα για να συζητήσουν το αμερικανικό ειρηνευτικό σχέδιο για τη Μέση Ανατολή.
«Ο πρόεδρος Donald Trump μου ζήτησε να μεταφέρων μια πρόσκληση στον πρωθυπουργό Benjamin Netanyahu στον Λευκό Οίκο την επόμενη εβδομάδα για να συζητήσουμε περιφερειακά θέματα και την προοπτική ειρήνης στους Αγίους Τόπους», δήλωσε ο Pence σε δημοσιογράφους από την αμερικανική πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ.
Ο Αμερικανός αντιπρόεδρος ανέφερε πως ο Netanyahu δέχθηκε την πρόσκληση και πως ο Gantz θα συμμετάσχει επίσης στις συζητήσεις.
Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε λίγο μετά τη δήλωση Pence, πως ο Netanyahu θα αφιχθεί την Τρίτη στην Ουάσινγκτον, ενώ και ο Gantz δέχθηκε την πρόσκληση, χωρίς να γίνεται γνωστή η ημερομηνία άφιξης του τελευταίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης