Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αυγενάκης: Αναλαμβάνουμε τα έξοδα για την εισαγωγή του οφσάιντ στο VAR

tags :
Αυγενάκης: Αναλαμβάνουμε τα έξοδα για την εισαγωγή του οφσάιντ στο VAR
Κυβερνητικό σχέδιο για αλλαγή τρόπου ανάδειξης των διοικήσεων των Ομοσπονδιών με διεύρυνση της εκλογικής βάσης
Ολοκληρώθηκε υπό τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, η πρώτη συνεδρίαση της Steering Committee, της Επιτροπής που συστάθηκε σε συνεργασία με την UEFA για την ασφάλεια στα γήπεδα, την αντιμετώπιση της βίας, των προσυνεννοημένων αγώνων και την ακεραιότητα των διοργανώσεων.
O υφυπουργός Αθλητισμού ενημέρωσε την πρόθεση της Πολιτείας να καταθέσει σχέδιο νόμου το οποίο θα διευρύνει σημαντικά την εκλογική βάση ανάδειξης των διοικήσεων των Ομοσπονδιών και κατ’ επέκταση της ΕΠΟ.
Επιπλέον o κ. Αυγενάκης ανακοίνωσε ότι η Πολιτεία θα αναλάβει άμεσα το κόστος συμπλήρωσης του Var με το λογισμικό για το οφσάιντ, κόστους 950 ευρώ, άνευ ΦΠΑ, για κάθε αγώνα.
Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, επισήμανε: «Στόχος της ελληνικής κυβέρνησης είναι να επιστρέψουν τα γήπεδα στις οικογένειες, να υπάρξει ποιότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ένα θέαμα που θα είναι αντάξιο της ιστορίας του.
Προς αυτή την κατεύθυνση δουλεύουμε όλοι και γι αυτό το λόγο θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Λάκοβιτς, αλλά και όλα τα στελέχη της FIFA και της UEFA που βρέθηκαν για 2η μέρα στην Ελλάδα και συμμετείχαν σε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνεδρίαση, ενόψει του νέου οργάνου που συστήσαμε.
Είμαι βέβαιος ότι θα παράξει χρήσιμο έργο για τη βελτίωση σε θέματα ασφαλείας στα ελληνικά γήπεδα, αντιμετώπισης της βίας και των προσυνεννοημένων αγώνων» .


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης